Szerintetek jogos hogy elrendelte a suli nálunk hogy be kell mennünk holnap és lesz rendesen 7 óránk?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon nem jogos. Szüleim nem akarnak igazolást adni. De én már lelkileg annyira fáradt vagyok a sok iskolaba lévő ember hülyeségeitől, beszólásaitól stb. Hogy azt gondolom nem áll jogomban még hétvégén is hallgatni ezeket a lélek romboló hülyéket a suliba.2022. márc. 25. 06:31
21/25 anonim válasza:
Te csak a valagadat mereszted a suliban, de mit szóljon az, aki dolgozik, aztán hazamegy és a házat is lássa el -_- Szokj hozzá, majd te is ezt kapod munkában.
22/25 anonim válasza:
Az egész iskola létezése jogtalan és embertelen.
23/25 anonim válasza:
Szerintem meg nem állna meg az élet, ha néha 1-1 napot úgy adnának oda az embernek, hogy utána azt nem hajták be rajtuk szombaton. Így is semmi másból nem áll az életed, mint hogy tizenévekig robotolsz a suliban, aztán kb életed végéig a munkában, pofátlanul kevés szabadsággal. 20 szaros nap 1 évre, mi az?? Semmi! Én speciel soha egy szombati suliba nem mentem be, szüleim mindig megoldották az igazolást, most pedig h már dolgozom vagy szabit veszek ki vagy HO-ra írom magam. Munka kb soha sincs, mert a cégnél mindenki szabin van + az ügyfelek 99%-a szintén. No de mivel adott a lehetőség home officera, így mostanában nem a szabimat b*szom el vele, hanem megoldom így.
24/25 anonim válasza:
Bocs, de iskolában, és suliban, mert a hol? kérdésre -ban, -ben a válasz, a hova? kérdésre -ba, be. Úgyhogy rád fér egy kis tanulás.Elv égre ezért jár az ember iskolába, a sok beszólogatós emberrel meg ne törődj, vagy szólj vissza humorosan, öniróniával, ha netán téged bántanának.
25/25 anonim válasza:
#22: így is elég sok ostoba és hülye van :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!