Szerintetek jogos hogy elrendelte a suli nálunk hogy be kell mennünk holnap és lesz rendesen 7 óránk?
A munkanapok cserélését az állam központilag rendeli el. Március 11-12 szombat és vasárnap volt. Március 15 kedd piros betűs ünnep. Március 14 hétfő pedig szombatnak számított és így lett egy négynapos hosszúhétvégéd. Akkor persze nem hisztiztél, hogy te nem akarsz otthon maradni és mennél inkább suliba.
Most szombaton ezt a március 14-et dolgozzuk le. Nem értem mi ezzel a bajod.
Egyébként pont erről a mentalitásról beszélek, amikor arra gondolok, hogy itt mindenki szupererős tökélynek adja elő magát.
Miért, "kedves" ide író, 5+2-ben dolgozó felnőttek, ti talán nem vagytok hullák péntekre és nem kevés az 1 napos hétvége? Na ugye.
Benne amúgy megfogalmazódott a hosszú hétvégén is, hogy inkább felszabdalnám, csak ne legyen 6 napos munkahét 1 napos hétvégével.
Kormányra jutva pedig azonnal elengedném a legoldozásokat, kontraproduktív.
Én holnap 8-16-ig dolgozom.
Kérdező, ne sírj itt. Igen, teljesen jogos, hogy holnap menned kell.
Nem vagyok hulla péntekre mert szeretem a munkám. Ettől függetlenül szabadnapot veszek ki holnapra - és nem hisztériázok, hogy erre megy el 1 nap szabim, mert múltkor tök jó volt a négynapos hétvége, most annak +1 munkanap az ára, ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!