Osztálytalálkozóra bunkó dolog papucsban menni?
Aki csodálkozik, hogy márciusban: nezn egy embert láttam rövidnadrágban télen, amikor én nagykabátban is szétfagytam.
Az angoltanárom szeptembertől júniusig szandálban tartott órát, mezitlábasan vagy átlátszó nejlonzokniban, amikor én biztos le nem tudtam volna venni a cipőt, lefagyott volna a lábam. Ahogy kicsöngettek az ablakot kinyittatta, mert nem volt levegő a teremben.
Az ismerősöm rövidujjú pólóban megsül télen, állandóan kérdezi, hogy kinyithatja e az ablakot, miközben én szétfagyok.
Az irodában az ablak is egy harc, sokszor ültem nagykabátban, mert a munkarárs ablakot nyitott.
Nyilván ő nyárra gondol, elvégre az érettségi időpontjához kötik a találkozót, de azon se csodálkoznék, ha márciusban mászkálna papucsban. Nekem az is nagy szó, hogy nár a tavaszi cipőt hordom, én nem tudnék papucsban lenni.
De milyen papucsról van szó? Van ám kismillió fajta...
Aki meg nő lètère zárt cipőben jár bárhova is nyáron, az mazohista, vagy csak simán igènytelen.
Már, miért lenne igénytelen? Nem mindenki szereti mutogatni a lábait, sőt, normális ember egyenesen undorodik a lábaktól.
Mert beleizzad/rohad a lába az embernek.
Mèg mindig nem tudom hogy milyen papucsról van szó, nekem van olyan 3 ezer ft-os ccc-s, amire eddig minden nő azt mondta hogy szèp, elegáns. De a sima strandpapucsot mèg otthonra sem vennèm fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!