Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytalálkozóra bunkó...

Osztálytalálkozóra bunkó dolog papucsban menni?

Figyelt kérdés
Már persze ha az időjárás engedi.

2022. márc. 17. 16:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
Étterembe papucsban menni parasztság. De ha nyársalós-bográcsozós osztálytalálkozó lesz, akkor nem gáz (csak épp nem praktikus).
2022. márc. 17. 17:53
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
Miben kell járni az utcán, mit kell felvenni az ètterembe nyáron?
2022. márc. 17. 19:24
 13/25 anonim ***** válasza:
90%

Aki csodálkozik, hogy márciusban: nezn egy embert láttam rövidnadrágban télen, amikor én nagykabátban is szétfagytam.

Az angoltanárom szeptembertől júniusig szandálban tartott órát, mezitlábasan vagy átlátszó nejlonzokniban, amikor én biztos le nem tudtam volna venni a cipőt, lefagyott volna a lábam. Ahogy kicsöngettek az ablakot kinyittatta, mert nem volt levegő a teremben.

Az ismerősöm rövidujjú pólóban megsül télen, állandóan kérdezi, hogy kinyithatja e az ablakot, miközben én szétfagyok.

Az irodában az ablak is egy harc, sokszor ültem nagykabátban, mert a munkarárs ablakot nyitott.

Nyilván ő nyárra gondol, elvégre az érettségi időpontjához kötik a találkozót, de azon se csodálkoznék, ha márciusban mászkálna papucsban. Nekem az is nagy szó, hogy nár a tavaszi cipőt hordom, én nem tudnék papucsban lenni.

2022. márc. 17. 22:47
 14/25 anonim ***** válasza:
44%
Nőként nem, férfiként nagyon gáz...
2022. márc. 17. 23:12
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Egyrészt az osztálytalálkozó helyszínétől, de a papucs típusától is függ. A helyszínt már többen is kifejtették előttem, nem mindegy például, hogy étterem, vagy vízpart, vagy valakinek a kertje, nyaralója. Utóbbiakban simán elmegy a papucs. Az étterem már neccesebb, oda minimum szandál illik (abban én is szoktam menni, még férfi létemre is), ha nem annyira kiöltözős az alkalom. Papucsot én eleve nem veszek utcára, max. nyaraláskor a legközelebbi boltig, vagy a strandig.
2022. márc. 18. 10:36
 16/25 anonim ***** válasza:
44%
ez az osztálytársaktól függ
2022. márc. 18. 10:56
 17/25 anonim ***** válasza:
44%

De milyen papucsról van szó? Van ám kismillió fajta...

Aki meg nő lètère zárt cipőben jár bárhova is nyáron, az mazohista, vagy csak simán igènytelen.

2022. márc. 18. 17:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Már, miért lenne igénytelen? Nem mindenki szereti mutogatni a lábait, sőt, normális ember egyenesen undorodik a lábaktól.

2022. márc. 18. 18:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert beleizzad/rohad a lába az embernek.

Mèg mindig nem tudom hogy milyen papucsról van szó, nekem van olyan 3 ezer ft-os ccc-s, amire eddig minden nő azt mondta hogy szèp, elegáns. De a sima strandpapucsot mèg otthonra sem vennèm fel.

2022. márc. 18. 20:21
 20/25 anonim válasza:
54%
attól függ hogy néz ki a lábfejed
2022. márc. 19. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!