Most fogok egyetemi koliba költözni, kolis lányoktól kérdezem, hogy ti ráültök a wc-re vagy papírral körberakjátok?
Figyelt kérdés
Ugye nyilvános helyen nem ülök rá, viszont érdekelne hogy koliban milyen a higiénia. Bátran ráülhetek a wc-re vagy annyira nem ajánlatos? A folyosó végén van a közös mosdó, kb. 15 lány használja. Pisit megoldom föléguggolással úgy tervezem, de nagydolognál azért ráülnék.2022. márc. 15. 16:42
11/13 anonim válasza:
Én a közös (értsd úgy, hogy a folyosón lévő) wc-re sosem ültem rá, maximum úgy, hogy tettem rá wc papírt. A blokkhoz tartozó wc-re pedig igen, mert azt csak mi használtuk négyen, mi takarítottuk stb., tehát nem aggódtam a higiénia miatt.
12/13 anonim válasza:
Én személy szerint fertőtlenítőt használok, középiskolai koliban. Több wc van a szinten, szóval egyre akár százan is ráülhettek, ha nem gondolunk arra, hogy bárki is lejönne a fenti szintről.
Bár hozzáteszem, a szint elejéről nem sétál át senki a folyosó legvégére, szóval teljes feltöltöttség esetén 4 mosdó van 16 emberte.
Jelentem az öt év alatt semmi bajom nem lett.
13/13 anonim válasza:
Hatodik éve vagyok kolis, eleinte én is finnyáskodtam, de megunja az ember.
Nálunk 1 emeletre van 4 wc (fiúknak-lányoknak közös), tehát nem csak 15-en használjuk, de minden nap takarítják, hacsak nincs valami látható dzsuva rajta (pl. körbepisilik az ülőkét akik guggolgatnak) én ráülök.
Sose volt még semmilyen fertőzésem, le is kopogom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!