Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Melegek, ti az iskolában,...

Melegek, ti az iskolában, hogy viselkedtek?

Figyelt kérdés
Amikor kérdezik, hogy miért nincs csajotok, vagy szidják a melegeket. Bármi olyan, ami a melegek ellen szól.
2022. márc. 2. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Akkoriban sokkal rosszabbul néztem ki és kicsit lúzer alkat voltam, szóval a barátnő kérdést nem igazán kérdőjelezte meg senki a családtagokon kívül. Ha mégis felmerült, akkor szimplán témát váltottam. Szerencsére nem találkoztam jelentős homofóbiával az iskolában. Lehet ennek köze volt ahhoz, hogy a 25 fős osztályban 20-an lányok voltak. Volt egy osztálytársam, akiről viszont mindenki tudta, hogy meleg már 9. osztályban és vele is nagyon barátságosak voltak a lányok többsége, az a pár fiú pedig szimplán semleges.

Egy alkalom kivétel. 12. osztályban az egyik kötelező olvasmány valamelyik Grecsó Krisztián regény volt, amiben az egyik mellékszereplő meleg. Az egyik - egyébként eminens - osztálytársam pedig közölte, hogy ő nem hajlandó elolvasni a könyvet, mert hogy erkölcsileg neki ez derogál. Azt hiszem a csaj Jehova Tanújaként nőtt fel. Eléggé kényelmetlenül éreztem magam azon az órán és elvesztettem minden tiszteletem az osztálytársam iránt, de nem mondtam semmit. A tanár látványosan csalódott az osztálytársamban és annyit mondott csak, hogy úgy látszik túl korai volt ez a regény még az osztálynak. Szerintem ennél azért többet is mondhatott volna, kicsit csalódtam benne is akkor, mert egyébként ő volt a kedvenc tanárom.

A mai fejemmel már nem hagynám annyiba a dolgot és kulturáltam elkezdenék vitázni hasonló szituációban, de minimum közölném, hogy mennyire nem értek egyet. De visszamenőleg nem várnám el az akkori énemtől, szimplán nem álltam még erre készen.

2022. márc. 2. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ettől a van csajod dologtól mindig is frászt kaptam. Nem azért, mert meleg vagyok, hanem alapból annyira közönséges, hogy valakinek ez az egy beszédtémája amit fel tud hozni.
2022. márc. 2. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja, igazából azzal a kérdéssel se tudok mit kezdeni, hogy pasim miért nincs. :D

2022. márc. 2. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 felesleges lett volna tobbet mondania a tanarnak. az a lany ebben nott fel, a szulei ezt tanitottak neki, egy tanar beszolasa, szurkalodasa nem valtoztatott volna semmit a lany vilagnezeten. sot, csak megerositette volna, hogy bizony a tanuk a vilagiak felett vannak, mert megtanitottak nekik hogy a vilag megveti oket (aldozatot jatszanak), es ez csak igazolta volna ezt a nezetuket.
2022. márc. 2. 16:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!