Miért keresem mindig őt?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nem jön be, de ha nem jön suliba akkor hiányzik és szomorú vagyok. Ha nem vagyok vele akkor mindig őt keresem, ha meg vele vagyok (ami ritka) akkor azt akarom, hogy soha ne menjen el. Miért van ez? Mit tegyek?2022. febr. 17. 19:43
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy nem akarod elfogadni, hogy mennyire kedveled őt, sőt akár tetszik is neked, annak ellenére, hogy távol áll az ideálodtól. Ha ez a helyzet, akkor próbálj meg ne mindenáron ragaszkodni az ideálodhoz, mert lehet, hogy nagyon boldog tudnál lenni vele, ha adnál esélyt magadnak, hogy nyitottabb legyél az irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!