Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy pasi miért nem ír soha...

Egy pasi miért nem ír soha nekem,mindig én írok neki,én keresem, de ha írok neki, annak örül?

Figyelt kérdés

#pasi #soha nem keres
2020. okt. 6. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Több tapasztalatom is volt hasonlóval. A vége az lett, hogy elfelejtettük egymást.

Lehet, hogy te úgy látod, hogy örül neki de inkább csak próbál úgy tenni. Írásban nem igazán tudod leszűrni az ilyen részleteket.

Szerintem most próbáld ki, hogy nem írsz neki és ha érdekled akkor úgyis fog keresni, ha viszont nem akkor nincs miről beszélni.

Lehet, hogy ez fáj neked, átérzem a helyzeted, sok ilyenem volt, de igazából rájöttem az évek alatt, hogy minek sírnék egy olyan után aki telibe szarja a fejemet?

2020. okt. 6. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem keres sose akkor felejtős. Tökmindegy mennyire örül neki ha írsz. Vagyis ezt csak te hiszed úgy.
2020. okt. 6. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá. Lehet, hogy csak olyan alkat, aki nem szeret kommunikációt kezdeményezni. De persze ha igen, akkor el kell döntened, hogy neked alkalmas-e ilyen pár. Mert ha te ettől úgy érzed, hogy nem érdekled az illetőt (pedig az ő fejében nem ez játszódik le közben), akkor nem vagytok igazán egymáshoz illőek.
2020. okt. 6. 18:20
 4/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Mert van előtted 1 (2) másik nő, akinek ő ír. Majd ha velük nem jön össze, majd ír neked is ne aggódj.
2020. okt. 6. 18:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!:)

Akkor hagynom kellene.

2020. okt. 6. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Félénk? Szerintem ha egy cseppet dominánsabb kezdesz vele lenni, akkor máshogyan viszonyulna a dologhoz.
2020. okt. 6. 21:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazából nem az én párom.

Mindig is afféle haverok voltunk, mármint csak párszor találkoztunk eddig inkább ez csak ilyen netes beszélgetés volt mindig is.

2020. okt. 6. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!