Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Facebookon miért csinálhatta...

Facebookon miért csinálhatta azt egy pasi, hogy egy nő idővonalára kiírta, hogy rég dumáltak és írt privátot, miért kellett ezt úgy bejelentse, hogy mindenki lássa az idővonalon?

Figyelt kérdés

2020. okt. 5. 00:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%

Ömm... mivan?

Azon kívül, hogy ebből semmi de semmi nem derül ki, simán előfordulhat, hogy ő ezen nem gondolkodott, és nem rágódott rajta órákig, mint te. Csak írt és kész.

2020. okt. 5. 01:00
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Pl. ha nem ismerősök akkor ha ír neki üzenetet azt csak az engedélykérések közé fogja rakni a messenger amit ugye nem jelez és ezért észre sem veszi a címzett hogy írt neki. Ha az idővonalára ír azt viszont azonnal jelzi a facebook. Hirdetéseknél is gyakran írják kommentben, hogy "Írtam privátot." pont azért, hogy nézze meg az illető az engedélykérések között is.
2020. okt. 5. 01:07
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

#2:

Ha valakik nem ismerősök, akkor nem tudnak egymás idővonalára írni.

2020. okt. 5. 01:55
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Valószínűleg a nő nem válaszolt neki, és ezzel hívta fel magára a figyelmet.
2020. okt. 5. 06:15
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem ismeröse es nem látná hogy irt neki
2020. okt. 5. 06:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a technikai megfejtéseket de azok tuti rosszak mivel nem tudna írni az idővonalára ha nem lenne az ismerőse.
2020. okt. 5. 08:16
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
3-as: ezt nem tudtam.
2020. okt. 5. 08:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért kéne ebbe bármit belekombinálni, így jutott eszébe és kész. Talán szégyellnie kéne egy ilyen teljesen ártatlan üzenetet? :D
2020. okt. 5. 13:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerősöm imádott idővonalakra irkálni szimplán azért mert szerette a feltűnést és azt akarta, hogy lássa mindenki.
2020. okt. 5. 13:31
 10/11 anonim ***** válasza:
34%
vagy csak totál retardált, és nem érti mi a különbség az idővonalad meg a privát üzenet között... vannak ilyenek.
2020. okt. 5. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!