Jogosan nem beszél velem?
Volt egy fiú aki tetszett (most Bazsi). Az egyik barátnőm(barát1) bevallotta, hogy tetszik neki (ugye nem tudta h nekem is). Én próbáltam kiverni a fajemből a srácot de egyre többet találkoztunk. KB szerelmes voltam de nem mondtam el barátnő1-nek. A baráti társaságommal támogadtuk barátnő1et. Aztán együtt mentünk felszolgálni bazsival. Nagyon azt hittem h bejövok neki szóval vettem a bátorságom és barátnő1en kívül mindenki tudta a baráti társaságban hogy nekem is bejon bazsi(4-5fős baráti társaság, barátnő1 új benne). Mikor elmondtam, barátnő2 elkezdett dumálni bazsival. Meg kértem barátnő3mat h írjon a bazsinak h nekem tetszik, és azt mondta a barátnő3 h tökre van esélyem és beszélni akar velem a Bazsi. Na kiderült h tökre nem jövök be neki. Aztán mondom nincs veszteni valónk elmondom a barátnő1-nek. Hát azóta nem beszél velem de nincs vége a sztorinak. Barátnő2 miután kisirtam magam a hátán elmondtam h bejon neki Bazsi. Én mérges voltam aztán elfogadtam. A bazsival és barátnő2vel megbeszéltünk a dolgokat és tok jó barátok vagyunk de barátnő1 nem beszél velem.
Az a vicc hogy a pali nem is néz ki jól.
16/l
Dicséretes dolog, hogy inkább őszinte vagy az emberekkel és ezt a szokásod tartsd meg.
Azonban vannak olyan helyzetek, amikor jobb, ha xy nem tudja az igazságot. Természetesen ez csak akkor igaz, ha az a dolog amúgy sem változtatna meg semmit ha nem derülne ki.
A te eseted pont ilyen lett volna.
De ha tegyük fel arról lett volna szó, hogy a fiúnak is bejössz és ő is neked, akkor tényleg jogos lett volna az, hogy elmondd barátnő1-nek a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!