Miért mindig én keresem ha ő is szeret? (17/f) (18/L)
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel még a karantén előtt ismerkedtem meg és azóta beszélünk , de kicsit rosszul esik hogy mindig én keresem . Tehát magától sosem ír de ha én írok rá akkor azonnal válasszol . Már próbáltam megkérdezni hogy miért mindig én keresem de sosem adott rá értelmes választ . Szerintetek megéri ezt így folytatni ?2020. ápr. 25. 18:35
1/14 anonim válasza:
Neki van önàllobb élete is talàn. Egy tipp.
3/14 A kérdező kommentje:
2.
Ezen én is elgondolkodtam már de amikor vele vagyok akkor állandóan bújik hozzám...
Nem lehet hogy csak szimplán azt szeretné hogy küzdjek érte ?
2020. ápr. 25. 18:49
4/14 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló :
Igen persze van mindenkinek önálló élete de az hogy 3 hónap alatt magától csak 3x-4x keresett az azért már kicsit bosszant . Ezért tettem fel a kérdést .
2020. ápr. 25. 18:52
5/14 anonim válasza:
egy vagy a sok közül , nem jött még le? nyilván van több jelölt is aki keresi.
6/14 anonim válasza:
Próbáld ki. Ne keresd pár napig. Meglátod ő keres e. Ha nem, akkor hagyd a francba.
7/14 anonim válasza:
de amúgy nem most fog érettségizni? mert ha igen akkor hagyd békén 1 hónapig mindenképp
8/14 A kérdező kommentje:
5.Válaszoló
Lehet hogy igazad van . :/
6. Válaszoló :
Tulajdonképpen éppenséggel ezt csinálom... Hétfő óta nem beszéltem vele és eddig azóta sem keresett :/ .És valószínüleg nem is fog
7. Válaszoló :
Nem most fog éretségizni mert 4+1 éves képzésben van . De azért köszönöm a segítőkészséged :)
2020. ápr. 25. 19:22
10/14 anonim válasza:
azt sem értem amúgy, miért kavar egy 18 éves nő egy gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!