Miért szeret valaki folyton részeg lenni? Akár mindennap?
Figyelt kérdés
Miért jó ez és megváltozhat?2019. máj. 8. 07:11
1/9 anonim válasza:
Tobb tipus van.
Valaki siman elvezi,hogy bodult.
Valaki a problemak miatt,pl sok kulfoldon egyedul dolgozo ismerosom iszik rendszeresen.
3/9 anonim válasza:
Én depressziós voltam egy pár hétig és másképp nem tudtam elaludni, csak ha leittam magam.
4/9 anonim válasza:
Van aki nem szeret részeg lenni, csak kívánja az alkoholt, aztán a részegség mellékállás.
7/9 anonim válasza:
Nem szeret szembenézni a saját kisszerű életével, a megoldandó problémáival, stb. Inkább a mámorba menekül.
8/9 anonim válasza:
Ez engem is erdekel,mert a reszegseggel mindig egyutt jar az eros fejfajassal jaro masnapossag,ami szinten nem egy jo dolog foleg ha a sajat hanyadekaban ebred.Ha viszont tudjak masnap hogy milyen szar az az allapot,fejfajas akkor hogyhogy nem rogzul az agyukban ez hogy tobbet ilyet nem csinalok mert rosszul erzem magam masnap?
9/9 anonim válasza:
Miért szeret valaki folyton józan lenni? Dög unalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!