Miért nem szeret engem senki?
16 évesen még bele se szagoltál az életbe, még nagyon fiatal vagy! Ez csak egy jelenlegi állapot, minden meg fog változni! Az ember élete folyamatosan változik. Magától is, de persze lehet ügyesen irányítani.
Fel a fejjel! És legyél talpraesettebb!
Miért nem szeret engem senki?
Az ilyen kérdésekre mindig az a válasz, mert te nem szereted önmagad.
Ha erre egyszer rájönnétek....
Bár 16 évesen én is baromira szenvedtem, utólag nézve a saját hülyeségemtől. :D
"Órákon át beszélgettünk és azt hittem minden jóra fog fordulni, de aztán elkezdett ignorálni."
Egy egészséges kapcsolatban általában ez úgy van, hogy egyaránt adsz és kapsz pozitívat és negatívat is. Ez egyre mélyebb lehet, minél mélyebb lett két ember között a baráti kötődés.
Az ember nem nagyon mondja a másiknak, hogy "elég, állj le, túl sok negatívat adsz", de cserébe a jövőben ezt pbálja elkerülni. Nem nagyon szereti senki, ha lehangolják, szívják az energiáját, hosszú órákon át, ezért az egyetlen módszerhez fordul; ignorálja a másikat.
Gondolom a többiek is ezért nem köszönnek - egy csevegés általában egy köszönéssel kezdődik és minden módszert bevetnek, hogy ezt a csevegést elkerüljék.
Hogy mit tehetsz ellene? Gondolom kijön rajtad ez az egész, kiíródik, hogy magányos vagy, nem vagy jól, magad alatt vagy.
Először is próbáld megteremteni magadnak az energiát, ne másokéból próbálj talpra állni; ezzel kiegyensúlyozottá válsz és jobban is fogsz kinézni és mernek odamenni majd Hozzád.
Fel a fejjel.
Írok egy példát; volt egy lány anno, aki nagyon maga alá zuhant. Én pl próbáltam segíteni, de meg se akart nyílni nekem - cserébe odajött, amikor jó kedvem volt és szépen elmondta, hogy rólam mit fecsegnek a hátam mögött, meg elkezdte előhúzni a félelmeimet, stb.
Volt, akinek megnyílt, de csak panaszkodott neki.
Akkor volt, hogy odament hozzád és a nap negatívumait kezdte el sorolni, szídni kezdte az oktatókat vagy valamelyik gyereket.
Ráadásul mindig olyan volt, hogy már attól rossz kedved lett, hogy ránéztél.
Én pl idővel próbáltam mindig úgy tenni szünetekben, mintha nem vettem volna észre. Más is mondta, hogy nem szívesen lóg vele, mert szomorú lesz tőle.
"Miért nem szeret engem senki?"
Mert nem vagy elég szeretetreméltó. Valakit mindig valamely tulajdonságáért szeretünk, és bennünket is ezekért szeretnek. És hiába hisszük magunkat tökéletesnek, korántsem vagyunk azok. Rengeteg hibánk van, s ahhoz, hogy ezeket felismerve levetkezzük, jó néhány párkapcsolaton és pofára esésen kell átevickélnünk. Tetszik, vagy sem, a legélesebb, leghitelesebb tükröt az aktuális párunk ítélete tartja elénk. Általa válunk jobb emberré szerethetőbb egyéniséggé, mint ahogy ő is általunk fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!