Mit tegyek, ha nem szeret senki?
Figyelt kérdés
A kérdést adott..18/L Mik lehetnek az okok? hogy barátkozzak?2013. dec. 21. 21:00
2/7 anonim válasza:
Ez belőled indul ki. Ezt érzed, de ettől még lehet többen is szeretnek. Szüleid biztosan szeretnek,nem?
3/7 A kérdező kommentje:
A szüleim a legkevésbé ...egyébként igen ,,dugnék" répát a seggedbe.. kérlek ne legyetek ilyen idétlenek na :)
2013. dec. 21. 21:10
4/7 anonim válasza:
Nem tudom,ez elég furcsa dolog,mert engem tudom,hogy néhányan (2-en,3-an) szeretnek,de mégsem érzem sosem hogy bárki is szeretne.
6/7 anonim válasza:
"Mit tegyek, ha nem szeret senki?"
Mit?? Csokit enni? Rendőrt seggbe baszni?? ...vagy mégis mit?? Én ugyan nem! Meghajlok az ostobák előtt! (Ez nem neked szól, értelemszerűen.)
7/7 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha gondolod elbeszélgetnénk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!