Ezt szerintetek el fogja fogadni a tanár?
Jövőhéttől kezdek új iskolába, ezen a héten voltam ott “látogatóban”. Megvan beszélve a 2 iskola igazgatójával hogy hétfőtől ott tanulok, el van intézve minden. Holnap adom le a könyveket, fizetem be az ebédet stb.
Viszont holnap első óra irodalom, és verset kell felmondani(nagyon hosszú), és nem tudok belőle semmit. Ha mondom a tanárnak, hogy “Elnézést, de nem volt időm megtanulni, mert hétfőtől xy iskolába fogok járni, és nagyon sok dolgom volt.” (Ha nem jó ez a szöveg, írjatok ilyesmiket:D)
El fogja fogadni?
Szünetben keresd meg és megmondhatod neki. Egy próbát megér. Bár lehet azt fogja válaszolni, hogy még ebbe a suliba jársz és addig ott kell megfelelned.
De én azt tanácsolom, hogy ne aznao szólj neki, hanem hamarabb közöld vele hogy ez (lesz) a helyzet. Így legalább elmondhatja, hogy korrekt voltál és jeleztél neki. Max kitalál másik számonkérési módot számodra. Szóval bátran, csak a nemre is készülj fel.
Hát ha holnap lesz az utolsó napja a mostani iskolában, akkor már nem nagyon fogja bepótolni. :D
Mondd azt óra elején hogy megy a hasad meg hányingered van, menj ki 40 percre a budiba, aztán óra végén mikor csengetnek menj vissza, úgysem lesz már alkalma megszivatni miatta.
Tényleg, ma péntek van, elnéztem a napot, bocsi xd
Kíváncsi vagyok mi lett a vége kérdező
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!