Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi lett az egykori elzüllött,...

Mi lett az egykori elzüllött, többször bukott osztálytársaiddal?

Figyelt kérdés

Az ilyen osztálytársakból 9. - ben szokott a legtöbb lenni. Volt több olyan osztálytársam is, aki ugyanúgy kilencedikes volt, mint én, de már 17 vagy 18 éves!

Az ilyen osztálytársaim nagy része kilencedikben megint megbukott, de legkésőbb 10. - ben újra megbuktak és elmentek másik iskolába.

Az az érdekes, hogy a legtöbbjük lány volt és csak egy - két fiú volt!

Jellemre a lányok szépek voltak, menők, nagyszájúak, a fiúk balhésak, kötekedőek.

Facebookon kutakodtam utánuk. Érdekes, hogy többüket meg sem találtam vagy 3 - 4 éve változatlan a közösségi oldala.

A lányok nagy részének azóta szép családja lett - ami annyira nem meglepő! Főleg, hogy csinosak is voltak már akkor! De, a kevésbé szép lányoknak is lett családjuk!

A mostani igényes, szép külsejük alapján ki sem nézném belőlük, hogy milyen zűrös életet éltek a középiskolás éveik alatt! Azt, hogy 17 - 18 évesen még mindig csak kilencedikesek voltak...

Mostanra büszke, többgyerekes családanyák lettek!

Érdekes, hogy a fiúkat nem találtam meg inkább. Akit mégis, ő több éve nem aktív a közösségi oldalán (vagy csak én nem látom, mivel nem vagyok ismerőse).

2022. febr. 12. 13:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
A bulit, a balhét nem mosnám össze hogy ki milyen sikeres az életben... voltak nagyon leleményes ismerőseim akik kB a ha kiteszed a jégtáblára őket egyedül pucéran ő akkor is pénzt fog csinálni. Azokat inkább veri a sors akik király figura volt, otthon az iskola, a barátok csak azért volt hogy kiszolgálja őt.. vagyis azt hitte. Aztán mikor feltűnik hogy a havi fizu még éhen halni sem elég akkor jönnek a hitelek, a magamutogatas, aztán a csúfos bukás hogy egy senki.. suliban is az volt, otthon is, barátnak rossz.
2022. febr. 14. 00:24
 22/22 A kérdező kommentje:

Igaz! Vannak olyan emberek, akik a jég hátán is megélnek! De, olyanok is vannak, akik másokat kihasználva jutnak mindig előre!

Aztán, ha eltűnnek a haverok, akkor történik velük az, amit írtál!

2022. febr. 14. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!