Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi lett az egykori elzüllött,...

Mi lett az egykori elzüllött, többször bukott osztálytársaiddal?

Figyelt kérdés

Az ilyen osztálytársakból 9. - ben szokott a legtöbb lenni. Volt több olyan osztálytársam is, aki ugyanúgy kilencedikes volt, mint én, de már 17 vagy 18 éves!

Az ilyen osztálytársaim nagy része kilencedikben megint megbukott, de legkésőbb 10. - ben újra megbuktak és elmentek másik iskolába.

Az az érdekes, hogy a legtöbbjük lány volt és csak egy - két fiú volt!

Jellemre a lányok szépek voltak, menők, nagyszájúak, a fiúk balhésak, kötekedőek.

Facebookon kutakodtam utánuk. Érdekes, hogy többüket meg sem találtam vagy 3 - 4 éve változatlan a közösségi oldala.

A lányok nagy részének azóta szép családja lett - ami annyira nem meglepő! Főleg, hogy csinosak is voltak már akkor! De, a kevésbé szép lányoknak is lett családjuk!

A mostani igényes, szép külsejük alapján ki sem nézném belőlük, hogy milyen zűrös életet éltek a középiskolás éveik alatt! Azt, hogy 17 - 18 évesen még mindig csak kilencedikesek voltak...

Mostanra büszke, többgyerekes családanyák lettek!

Érdekes, hogy a fiúkat nem találtam meg inkább. Akit mégis, ő több éve nem aktív a közösségi oldalán (vagy csak én nem látom, mivel nem vagyok ismerőse).

2022. febr. 12. 13:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%

Én voltam az osztály nagy balhésa. Négy iskolát jártam meg mire sikerült kijárni a nyolcat, egyszer buktam is, a középiskolát pedig otthagytam.

Jelenleg sokszorosát keresem a magyar átlagjövedelemnek, és semmi illegális vagy erkölcstelen dologgal nem foglalkozom. Szellemi munkát végzek. Azt látom facebookon hogy a kis eminens tanulók ma teljesen átlagos, kispolgári életet élnek.

N

2022. febr. 12. 14:01
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Én is zűrös voltam, kicsaptak, lógások, pia drog buli suli helyett is. Pár évig tapasztaltam, szívtam az élettel. Aztán vállalkozó lettem, előbb lett szerintem házam mint bárkinek kb. De sok van akiből alkoholista csövesbánat lesz 30 éves korára, aki így él fiatalon.
2022. febr. 12. 14:15
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

-Elment szakmát tanulni, azóta abba dolgozik, asszem vállalkozóként.

-Kiköltözött Hollandiába, éli a maga életét.

2022. febr. 12. 15:26
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
A gimis osztályokból 3 fiú bukott ki. Az egyik kamionsofőr lett, megnősült és gyerekei vannak rendezetten él. A másiknak már rengeteg munkahelye volt, albérletből kirúgják nemfizetés miatt (nincs semmije mától holnapra él). A harmadik srác a haverom volt. Ő a bukás után 5 évvel már alkoholista és drogos volt. Pár éve volt a temetése.
2022. febr. 12. 15:35
 15/22 anonim ***** válasza:
98%
Elfeljetődtek. Az egyikük behajtó lett, egy másik, egy lány, be sem fejezte a középiskolát, mert vagy három helyről kirúgatta magát.
2022. febr. 12. 15:36
 16/22 A kérdező kommentje:

Szomorú, ha valaki a haláláig folytatja ezt az életmódot...

Persze, valamennyire a szülők hibája is, de, nagyrészt a rossz társaság miatt lesz valakiből drogos, züllött alak!

Nálunk is a legmenőbbek alkották az ilyen bulizós, füves, drogos társaságokat! Aki ilyen társaságban volt, ő a legmenőbb srácok közé tartozott a suliban, akit a lányok is szerettek!

2022. febr. 12. 18:00
 17/22 anonim ***** válasza:
79%
Én is buktam, buliztam, kallódtam össze-vissza, de valahogy kijártam a gimit. Utána szereztem egy szakmát, ami igazából kb. Wc papír, de dolgoztam benne 2 évet (ezalatt 6 munkahelyen). Aztán eldöntöttem, hogy nem fogok senkire sem hallgatni, hogy legyek már "nóómális", hanem elmentem diszkóba csapatni egyet. Ott volt egy őrült csaj, aki azt mondta, miért nem megyek ki külföldre, beintéz egy melóba, jó a pénz, annyi, hogy büdös van, mert szennyvízzel kell melózni. Kimentem, azóta kint vagyok, már szerencsére jobb melóm van, alig beszéltem a nyelvet, de valahogy bedunáltam magam (igazából nekem mindig csak ez ment, hogy van egy szövege, amit kajálnak,meg nem nézek ki rosszul). Most van egy stabil kapcsolatom, saját kecóm, viszonylag jó lóvé, és nyugisabb életét élek már. Én nem kifejezetten menő voltam, bár bírták, de inkább "az a lány, akit nem kell utánozni" - a tanárok szerint. Régi osztálytársam közül szinte majdnem mindenki jól van, révbe ért, a csendesen is, de a dumások lettek a gazdagabbak.
2022. febr. 12. 18:55
 18/22 anonim ***** válasza:
95%

Van egy lány aki bukott is rossz társaság volt régen. Ittak,cigiztek, lógtak suliból minden volt amit eltudsz képzelni.

Ehhez képest saját házuk van a párjával, két autó, szép gyerekek és mindig újítanak valamit a hazukon.

2022. febr. 12. 21:02
 19/22 A kérdező kommentje:

A sikeres élethez nem mindig elég az intelligencia!

Úgy gondolom, a bátorság, határozottság, céltudatosság gyakran többet ér!

2022. febr. 13. 12:13
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem árt. Én céltudatos vagyok és bátor, de mivel nem vagyok túl okos így félek olyan szakmát tanulni ami igazán érdekel, egyelőre itthon próbálgatom bontogatni a szárnyaim, olvasok a témáról.
2022. febr. 13. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!