Ki lehet ez az ember?
Jár az egyetemre egy szaktársam, akit már-már misztikus és rejtélyes legendák és meg nem válaszolt kérdések öveznek. Ugyanis ez a szaktársam valószínűleg nem evilági. Minden órán mindig tud mindent, ha kérdezik, pontos választ ad a legnehezebb tárgyból is a legnehezebb kérdésekre. Bármit kérdezel tőle, mindig tud segíteni, és fog is. De szigorúan csak egy kicsit, ha több napja írogatsz rá, lepattint. (Mondjuk ez érthető). Mindenkinek segít egy picikét, már-már ilyen kari jótevőnek számít. Az arcát sose láttuk, mindig ki van kapcsolva a kamerája, még ott is ahol muszáj bekapcsolva lennie. (Valahogy elérte, hogy neki nem kell.) Mindenkivel jól kijön mindenki szereti, és még a legkőszívűbb oktatókat is meglágyítja. Senki se ismeri személyesen, senki se találkozott vele személyesen. A hangjából ítélve lány, nagyon kellemes, vidám hangja van.
Sajnos élőben én sem láttam még, mivel eddig csak online óráim voltak vele. Viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki ez, milyen humán-álca tartozhat egy ilyen földönkívüli projekthez. A neten mindenhol fotó nélkül szerepel, nincsen semmilyen közösségi profilja. Hogyan vethetnék rá egy pillantást egyszer, mikor ember formájában van köztünk a valós életben? Borzasztóan furdal a kíváncsiság, hogy miért rejtegeti magát ennyire. Próbáltam azt a trükköt is, hogy egy gazdag, istenképű ismerősömmel elhívatom találkára, de őt is lepattintotta.
"Próbáltam azt a trükköt is, hogy egy gazdag, istenképű ismerősömmel elhívatom találkára"
Hát...te sem vagy teljesen normális, azt meg kell hagyni...😏
Biztos csak az ajfon mesterseges intelligenciajat hasznalja. Az tud mindent. Ugye masik telon meg tudja kerdezni.
Biztos egy tanszekvezeto vagy a rektor /igazgato gyereke vagy kozeli rokona . Azert engedik neki az arctalansagot vagy leegett az arca vagy mas rendellenessege van.
Barati talira hivd,ahol vmiben segitenie kell. Az ilyen arra mindig megy.
N
Vizsgán, ZH-n sem kell bekapcsolnia a kamerát? Ez kicsit fura. Na jó és irigy is vagyok rá😂.
De amúgy a többire az a válasz, hogy a csaj nagyon okos lehet és mellette nagyon érdekli is az a szak amin vagytok így lehet szabadidejében is ezzel foglalkozik.
B lehetőség: hogy beépült közétek egy tanár valami okból kifolyólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!