Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megtehetem, hogy se a gimiben,...

Megtehetem, hogy se a gimiben, se a koliban nem mondom meg, hogy melyik egyetemre jelentkeztem?

Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2022. febr. 10. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megteheted. Miért kéne megmondanod, kinek? Semmi közük hozzá.
2022. febr. 10. 15:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát a kolis csoportvezető folyton kérdezgeti, mert elvileg táblázatban össze kell írnia.... És ja... Elég idegesítő, hogy mindenkinek megjegyzéseket tesz, bármit is mond.
2022. febr. 10. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
3%
Miért szégyenled egyébként, hogy hová jelentkeztél? Csak nem a CEU genderszakra? :D
2022. febr. 10. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem mindegy mit ír le? Köze nincs hozzá.
2022. febr. 10. 17:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát, mondjuk napi 3 órában semmi kedvem nincs azt hallgatni, hogy mit gondol a döntésről.
2022. febr. 10. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Hát, mondjuk napi 3 órában semmi kedvem nincs azt hallgatni, hogy mit gondol a döntésről."

Akkor mondd meg neki hogy kapja be a cerkát, érteni fogja.

2022. febr. 10. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Még nem hallottam olyanról hogy egyetemi intézmény név, akár szak szerint,a gimiknek összekell írnia hogy ki hová jelentkezett.

Ha igen azt etikus lenne csak annyit hogy:

"Felsőoktatásba jelentkezett?

"Igen vagy nem"

Így is lehet statisztikát vezetni, ha arra kell nekik.

Saját döntés képes ember vagy,oda jelentkezel amit jónak látsz,max ha mond valamit, akkor is csak a saját véleményét hangoztassa,azt neked nem muszáj megfogadnod.

2022. febr. 10. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is volt egy olyan osztálytársam anno, aki senkinek sem szerette volna elmondani, hogy hová megy és milyen szakra. A volt ofő (akkor már intézményvezető), akkori ofő és egyik osztálytárs sem tudott róla.

Egyik tanárunk próbálta poénkodva kiszedni egyszer belőle, de tőle eltekintve mindenki tiszteletben tartotta, hogy nem akarta elmondani.

2022. febr. 11. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!