Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az ELTE-BTK hallgatói tényleg...

Az ELTE-BTK hallgatói tényleg nagyképűek és lenéznek másokat?

Figyelt kérdés
Továbbtanulás előtt állok és vacilálok, hogy ELTE-BTK vagy KRE-BTK. Az unokatestvérem Károlis és azt mondja, hogy náluk nagyon családias a hangulat és nem olyan nagyképűek, mint az ELTE-n. Én inkább az ELTE felé húzok, mert mégiscsak az egyik legjobb egyetem, de ha mégis ilyen a közeg, akkor meggondolandó.
2022. febr. 7. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Egyáltalan ne legyen szempont milyen emberek jarnak oda.

Annyit fogsz tanulni, hogy úgyse lesz időd rá, hogy velül foglalkozz.

2022. febr. 11. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Én is elte btk-s voltam, (jó rég) és tényleg nem volt egy nagy diákélet az egyetemen, viszont személytelennek se nevezném. De szerintem sokkal jobb egy elte-s diploma, mivel az orszag első egyeteme, tiszteletet vált ki egy ilyen diploma a munkáltatóból, előnyt jelent. Míg egy 20-25 éves KRE hát egy a sok közül.
2022. febr. 11. 12:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Tudomásom szerint csak névváltás történt 1993-ban a KRE esetén, de az is egy nagymúltú egyetem.
2022. febr. 11. 14:19
 14/15 anonim ***** válasza:
36%

Megnéztem, Pesti Theológiai Akadémiaból lett.

Nem egy Metropolitan egyetem de egy elte mellett nem igazán rúg labdába. De te tudod, te döntésed. Én elmondtam, mit gondolok, mit tapasztaltam.

2022. febr. 11. 15:13
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát, van bennük egy kis gőg.Meg nagyon sok az elvont figura.
2022. febr. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!