Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az ELTE-BTK hallgatói tényleg...

Az ELTE-BTK hallgatói tényleg nagyképűek és lenéznek másokat?

Figyelt kérdés
Továbbtanulás előtt állok és vacilálok, hogy ELTE-BTK vagy KRE-BTK. Az unokatestvérem Károlis és azt mondja, hogy náluk nagyon családias a hangulat és nem olyan nagyképűek, mint az ELTE-n. Én inkább az ELTE felé húzok, mert mégiscsak az egyik legjobb egyetem, de ha mégis ilyen a közeg, akkor meggondolandó.
2022. febr. 7. 20:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%

Miért ne lehetnének nagyképűek? Majd amikor a Mekiben kérem tőlük a sült krumplit meg a bigmeket, akkor már úgyis lejjebb adnak belőle.

:D

2022. febr. 7. 20:56
 2/15 anonim ***** válasza:
26%
Hát nem tudom, én nem büszkélkednék azzal hogy paraszttarisznyás bölcsész vagyok.
2022. febr. 7. 20:57
 3/15 A kérdező kommentje:
Tanárképzésre jelentkezem, nem szabadbölcsésznek.
2022. febr. 7. 21:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Emberenként változó, mindenhol vannak nagyképűek.

2022. febr. 7. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom.

Inkább a BTK-sok azok, akiket lenéznek.

Legyen az tanár, szabadbölcsész.

2022. febr. 7. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
elég sok egyetemi karon része az identitásnak, hogy saját magukat tartják a legf.szábbnak a világon
2022. febr. 7. 21:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerem ezt a sztereotípiát, és sok eltést ismerek, akinek baromi nagy arca van erre. De szerintem emiatt ne menj másik egyetemre, nyilván nem mindenki ilyen, csak ezek a leghangosabbak.
2022. febr. 7. 21:18
 8/15 anonim válasza:
86%

Nagyképű emberek mindenhol vannak. Inkább azt mérlegeld, hogy jobban tetszene-e egy olyan hely, ahol név szerint ismernek, ahol személyesebb kapcsolatod van a tanárokkal, vagy teljesen mindegy, esetleg szeretsz elveszni a tömegben.

Én egy vidéki egyetemre jártam és a károlira, szintén vidékre, mindkettőben tetszett, hogy családias, az ELTÉn nem éreztem volna annyira jól magam a rengeteg ember között.

Ez az "egyik legjobb egyetem" dolog amúgy honnan jön? Tény, hogy vannak olyan képzéseik, amik jó helyen vannak, akár nemzetközileg is, de az a szak konkrétan, ahová te mész, abban is az "egyik legjobb"?

A nagyképűséget egyetemen belül is simán megkapod a büfészakozásban...

2022. febr. 7. 21:26
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
Én ezt inkább orvostanhallgatóknál tapasztaltam...
2022. febr. 8. 01:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

ELTE-BTK-ra jártam, nem érzékeltem hogy bárki nagyképű lett volna. Viszont családias se volt a viszony, mindenki elvolt a másikkal semlegesen, mint a befőtt.

Inkább minket szoktak lenézni, mint mi másokat, lsd. a fenti pár kommentet. :D

2022. febr. 9. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!