Az ELTE-BTK hallgatói tényleg nagyképűek és lenéznek másokat?
Miért ne lehetnének nagyképűek? Majd amikor a Mekiben kérem tőlük a sült krumplit meg a bigmeket, akkor már úgyis lejjebb adnak belőle.
:D
Nem.
Emberenként változó, mindenhol vannak nagyképűek.
Hát nem tudom.
Inkább a BTK-sok azok, akiket lenéznek.
Legyen az tanár, szabadbölcsész.
Nagyképű emberek mindenhol vannak. Inkább azt mérlegeld, hogy jobban tetszene-e egy olyan hely, ahol név szerint ismernek, ahol személyesebb kapcsolatod van a tanárokkal, vagy teljesen mindegy, esetleg szeretsz elveszni a tömegben.
Én egy vidéki egyetemre jártam és a károlira, szintén vidékre, mindkettőben tetszett, hogy családias, az ELTÉn nem éreztem volna annyira jól magam a rengeteg ember között.
Ez az "egyik legjobb egyetem" dolog amúgy honnan jön? Tény, hogy vannak olyan képzéseik, amik jó helyen vannak, akár nemzetközileg is, de az a szak konkrétan, ahová te mész, abban is az "egyik legjobb"?
A nagyképűséget egyetemen belül is simán megkapod a büfészakozásban...
ELTE-BTK-ra jártam, nem érzékeltem hogy bárki nagyképű lett volna. Viszont családias se volt a viszony, mindenki elvolt a másikkal semlegesen, mint a befőtt.
Inkább minket szoktak lenézni, mint mi másokat, lsd. a fenti pár kommentet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!