ELTE BTK milyen társaságilag?
Szakfüggő lehet.
Én oda jártam évekig, konkrétan semmit nem érzékeltem a társasági életből... Biztos létezik, de nem jutott el mindenkihez. :D
ELTE-IK számomra nagyon-nagyon-nagyon pozitív csalódás volt társasági élet szintjén, imádtam. :)
BTK-n is láttam kiplakátolva eseményeket meg programokat más szakokhoz. Nálunk nem igazán volt akkor semmi.
Én anno oda jelentkeztem nyelv szakra (nem csikizitek ki belőlem, hogy melyikre) és a Pázmányra vettek fel.
Engem azzal vígasztalt, aki járt az Eltére, hogy ott a nagy létszám miatt a gyakorlatokon nem mindenki tud érvényesülni az órán, jobb is a kislétszámú tanszék, ahol a diákokra jobban oda tudtak figyelni.
Amúgy az Eltés ismerősöm szeretett az Eltére járni, de inkább tárgyfelvétel, vizsga meg hasonlók miatt volt kapcsolatban a többiekkel, de összebarátkozott pár emberrel.
Kb ennyi a kapcsolatom az Eltével.
Néha jártam oda konferenciákra meg vizsgákra, de ott nem tudtam a diákokat megfigyelni az óráik között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!