Miért jó ez az osztálytársamnak?
Figyelt kérdés
Én vettem egy eredeti CK pulóvert, erre rá pár napra ő is, csak hamisítványt, látom a feliraton, hogy el van csúszva, ilyen felirattal nem is gyártanak CK-t.(A hamisított Karl Lagerfeldjéről nem is beszélve). Eredetire nem tellik neki. Azt hallgatom, hogy neki is van, hogy mennyire hasonlít az enyémre. Mondtam neki, hogy hamisítvány, megnéztem a címkéjét is, de nem hiszi el. Folyamatosan ott feszít vele mellettem, nagyon idegesítő. Hogyan állítsam le? A többi osztálytársamtól is megkapom, hogy a két CK-s az osztályban, de hiába mondom nekik, hogy az övé nem eredeti, csak egy ócska kínai, nem hiszik el. Ennyi erővel felvehetnék egy hamisított Guccit, arról is elhinnék, hogy eredeti.2022. jan. 31. 20:47
1/5 anonim válasza:
Na esti provokáció az iskolás pistikétől!
Leckék kész vannak?
Anyudnak nem kell segíteni mosogatni?
2/5 anonim válasza:
Ócska estimese ödönkétől.... 😁😁😁
3/5 anonim válasza:
Jelentve!
Provokáció és kitalált kérdés!
5/5 anonim válasza:
Szeretne olyannak látszódni mint te, de csóróbb nálad ezért hamisítványokra telik csak neki. Szerintem nagyon szánalmas a hamisítvány ruha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!