Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bennetek is élnek még negatív...

Bennetek is élnek még negatív emlékek iskolából?

Figyelt kérdés
Életem legrosszabb évei voltak, főleg általános iskola első három osztálya, mielőtt iskolát váltottam. De egyébként sehol sem volt valami jó, tanárok és diákok részéről is rengeteg rossz tapasztalatom van. Nem semmi hogy egy intézményben nem egy jogsértést követnek el egyesek, és nem is lehet őket felelősségre vonni, aztán még béremelésért verik a mellüket.
2022. jan. 27. 20:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Speciális iskola volt a középiskola ahová jártam, de a tanárok jórésze b'szott arra hogy kinek mi a betegsége.
2022. jan. 27. 21:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Amúgy honnan a rákból veszed hogy alapítványi?
2022. jan. 27. 22:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pedig már régen volt. Ráadásul általában nem is engem bántottak, hanem egy haveromat, de nekem is trauma volt. Olyan is előfordult többször, hogy csak szó nélkül elkezdték rugdosni. Sose mondtam el senkinek, szerintem ő se.
2022. jan. 27. 22:50
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

#2 Végül is rá jöttél mi okból közösítettek ki?

Ki vagy kik kezdtek el ki közösíteni?

2022. jan. 27. 22:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Gimiből van pár ilyen emlékem, de szerencsére mára már mindegyiket sikerült elengednem. Egyet nagyon nehéz volt (kipécézett egy tanár és teljes órák mentek el arra, hogy a táblánál szívatott egy teljes osztály előtt- pedig mindig becsülettel készültem, és szorgalmammal, magatartásommal sosem volt semmi gond), de már az is a múlté. Bár azért néha még így is be-bevillan, amikor nagyobb tömeg előtt kell beszélnem/prezentálnom.
2022. jan. 28. 17:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem is sok negatív ért iskolás éveim során 1.osztály és 9.osztály között, az első gimimet ott is hagytam, és átmentem egy másik iskolába. Főleg tanároktól kaptam negatívat. De mára már sikerült elengednem ezeket , és megbocsájtanom. Közhelyesen hangzik, de úgy voltam vele ,hogy a saját lelki békém miatt megbocsájtok,mert nem akarok haraggal ,gyűlőlettel a szívemben élni, és majd a karma /az élet ugyis elrendezi őket (egy kettőről tudom is ,hogy visszanyalt nekik a fagyi🙃)
2022. febr. 2. 13:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Sok negatív dolog történt, amit főleg a tanároktól kaptam - általánosban 3-an röhögtünk, erre a tanár addig ordított a gyerekkel, míg asztmarohamot kapott (mentő vitte el, majdnem meghalt), másnap már a tanár kettőnket vádolt azzal, hogy milyen gonoszak vagyunk, majdnem meghalt miattunk! (Holott abszolút az ő hibája volt, mi meg 8 évesek voltunk.)

Középsuli utolsó évében az osztálytársammal kezdtem járni, erre a tanárunk is ráhajtott... engem kirúgtak egy fars indokkal (állítólag ittam osztálykiránduláson), utána állítólag lefeküdtek, de a csaj jött ki belőle rosszul...

Ez volt a 2 legdurvább eset.

31/F

2022. febr. 4. 19:59
 18/19 A kérdező kommentje:
És most van pofájuk sztrájkolni a semmirekellőknek..
2022. febr. 4. 20:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok

Általánosban 1 normális tanárom volt, középsuliba 5, őket sajnálom, de azért kellettek oda :) A többi 30 közül 10-nek viszont elmegyógyintézetben lenne a helye...

2022. febr. 4. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!