Ha gimiben vagy az egyetemen a tanárnak óra végén már nagyon el kell mennie a wcre, először a tanáriba megy, lepakol és úgy megy a wcre vagy egyből a wcre megy a cuccaival együtt?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 22:04
1/6 anonim válasza:
Jobb helyeken van saját szobája.
Oda beszalad, szétdobál mindent, majd szalad tovább.
2/6 anonim válasza:
Na, ha valami, ez igazán fontos kérdés.
3/6 anonim válasza:
2.-ra.
Én vágom a kérdés lényegét! :)
Kérdező, így nem fogod tudni ellopni a cuccait/infókat.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez sok mindentől függ, ha van nála táska, belepakol és megy táskával wc-re. Ha a wc-ben van hely lerakni a cuccait, ott lerakja, nem feltétlenül megy előtte a tanáriba. Ha megbízik az osztályban, ott is hagyhatja a cuccát.
5/6 anonim válasza:
Nem minden helyen van saját terme taárnak amit kulccsal bezár. A mi sulinkban a spanyoltanár ugyanúgy tartott a D-sek termében órát meg a bioszteremben. Hozta a magnót, a könyveket meg egyebeket. Ezeket nem hagyhatta ott, főleg mert valahol teljesen máshol volt általában a köv órája.
Megnéztem volna hogy magnóval hogyan megy el brunyálni. :D
6/6 anonim válasza:
Elárulom neked a nagy titkot, hogy ebben az esetben a tanári wc melletti kisszekrényre leteszem a cuccaimat és elvégzem, amit el kell végeznem bízva abban, hogy senki nem nyúl a dolgaimhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!