Tanárok, tegyük fel, hogy egy tanulótokkal együtt mentek haza vagy összefuttok arrafelé amerre laktok és a tanulótok megkérdezi, hogy ismertek-e a közelben helyet, ahol van mosdó: ti mit tennétek? Elküldenétek 1 kávézóba vagy felhívnátok magatokhoz?
Velem egyszer előfordult hasonló. A tanszékünknek csináltam egy munkát és egy tanár segített benne. (Nők vagyunk mindketten.) Ezért sokszor kellett bent maradnom a gyakorlatok meg az előadások után és cserébe ő elhozott az egyetemről autóval.
Én pár buszmegállóra laktam akkoriban tőle, szóval leparkoltunk a háza előtt és én felszálltam a buszra ami hazavitt.
Egyszer úgy értünk oda, hogy már szinte csőrepedés volt, de egyszerűen nem láttam semmilyen helyet a közelben, ahova berohanhatnék (de még egy elhagyatott bokros részt sem) ő meg mondta, hogy intézzem el nála.
A wc a bejárat mellett volt. Bementem, pisiltem, kijöttem, megköszöntem, kimentem az ajtón és mentem a buszmegállóhoz. Utána ment az élet ugyanúgy tovább, nem éreztem ettől szorosabbnak a kapcsolatunkat és ő sem bánt velem másképp, vszeg el is felejtette azóta, én is csak azért emlékszem, mert nagyon kétségbe voltam esve hogy nem bírom ki hazáig.
Gyerekek, amúgy én olyan sztorikat hallottam meg olvastam pár éve, hogy dobtok egy hátast. Nem wc volt de a lakásba felmenés stimmel.
Az egyik hogy egy öregdiák becsengetett a tanár lakásába azzal a szöveggel, hogy arra-fele volt dolga és gondolta benéz a tanárhoz. Azért azt elképzelhetitek,milyen lehet egy tanárnak, hogy otthon van a családjával és egyszerre csak valaki bejelentés nélkül beállít hozzá akivel még csak baráti viszonyban sem voltak, csak tanította régen.
A másik az még ennél is durvább. Egy gyerek követte a kedvenc tanárát hazáig (hogy megtudja hol lakik a tanár) és utána gyakran mászkált a környéken meg kaputelefonon megnézte hogy melyik emeleten lakik aztán egyik nap eldöntötte hogy feljut a lakására és bement a lépcsőházba valahogy és becsengetett a tanárhoz de nem nyitottak neki ajtót szóval leült és iszogatott amíg várta hogy hazaérjen a tanár. A tanár amúgy elég lazán kezelte amikor hazaért, felvitte magához a gyereket, beszélgetett vele, utána hazakísérte, nem szólt a szülőknek. Magamból indulok ki, de én inkább féltem volna, egyrészt elgondolkodtam volna hogy honnan a p.csából tudta meg a lakcímemet másrészt hívtam volna a szüleit hogy vigyék el onnan.
Ezek mellett egy pisilés eltörpül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!