Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha az iskolámban...

Mit tegyek, ha az iskolámban az embereknek nagyon számít az anyagi státusz (márkás ruhák, telefon stb.) de nekem ezek nincsenek meg és emiatt a suliban nincsen társaságom?

Figyelt kérdés
Nem meglepő dolog, ha 60-100 ezer forint értékű cipőben futkoznak, drága szettekben, na meg drága telóval is. És úgy érzem, mivel én emiatt más vagyok, nincsenek esélyeim ott barátokat szerezni. Mit tehetnék? (ui.:olyan nem szeretnék lenni mint ők)

2022. jan. 12. 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
De ettől miért lejt a színvonal. Attól hogy sznobok lehetnek jó tanulók, nem?
2022. jan. 13. 20:07
 12/15 A kérdező kommentje:
De nem azok
2022. jan. 13. 21:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Igazából tökre nyitott vagyok meg minden, csak legyintenek rám az ilyen sznobok. Van olyan sznob is, aki kifejezi mennyire bír, de mégis ha valamit akarok vele csinálni, vagy beszélni ignorál.
2022. jan. 13. 21:43
 14/15 A kérdező kommentje:
De ebben meg nem akarom őket hátráltatni, csak nem tudom mit kezdhetnék magammal egy ilyen környezetben.
2022. jan. 13. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha szeretsz mozogni, akkor szerezz egy gördeszkát és azzal közlekedj. Ahhoz 60 ezer forintos cipő venni nem is kell, mert megfogja nyúzni nagyon hamar. Persze, ha márkaérzékenység erős lesz. Legyél kreatív olcsóság miatt.

Ha még ki szeretnének valakit közösiteni akkor megfogják találni az indokot. Kifognak egyet találni is.

2022. jan. 17. 09:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!