Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Így érdemes becsületes megtalá...

Így érdemes becsületes megtalálónka lenni? Én találom meg a tárcát és én vagyok kikiáltva tolvajnak hogy elloptam ami benne van? legközelebb szarok leadni....

Figyelt kérdés

Találtam a suliban egy elhagyott tárcát egy csomó irattal, de nulla forinttal.

Leadtam, segítő szándékkal.

Erre másnap megvádoltak azzal hogy a tárcában volt 10.000 ft és én elloptam. Bizonyíték persze semmi, de most engem kezelnek tolvajnak hogy hol apénz.

Tanulság?

Ha legközelebb találok valamit szarok rá, hagyom ahol van.

Ott ro***-adjon meg.

Vagy a másik, ha legközelebb tárcát találok tényleg kipakolom a pénzt, a tárcát meg eldobom.

Nem ez a tanulság?

2022. jan. 7. 13:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyszer egy elhagyott hátizsákot láttam egy pad mellett a bokorban,de nem nyúltam hozzá, otthagytam. Nem csak a kamerától és az esetleges meghurcolástól tartok, de a mai világban ki tudja, mit rejt egy lezárt, összecsukott tárca/zsák. Bár Magyarország talán ilyen téren nem olyan veszélyes, mint nyugat, de bomba, mérgező anyag, drog akármi lehet benne és az nekem nem hiányzik. Sálat, könyvet, bérletet (ilyen átlátszó tokban) már juttattam vissza a gazdájához, illetve adtam le, de amin nem látható kívülről a tartalma, azt nem piszkálom. Pénzt csak néhány 5,10 Ft-os érmét leltem eddig gyerekként az út szélén, nagyobb összeget sosem.
2022. jan. 7. 17:35
 12/13 anonim ***** válasza:
A lakcimkartya szerinti postaladaba dobd be!!
2022. jan. 7. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Benzinkúton találtam már pénztárcát rengeteg pénz volt benne,iratok,bankkàrtyàk.

Megnéztem a lakcímkártyàjàt elvittem neki, nagyon örült.

Adni akart 10.000 Ftot de nem fogadtam el.

Egyébként nem messze lakunk egymástól de ha meglát előre köszön,dudàl.

2022. jan. 7. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!