Ti is vissza adtàtok volna vagy inkább megtartottátok volna a talált pénzt?
Leadtam volna, már adtam le párszor telefont stb.
Nem az enyém, sok pénz, nem tudnám jóízűen elverni.
De 5-20e forintokkal nem fogok rendőrségre rohangálni
Nem tudom... A sok szar után amit kaptam, meg benyeltem egy égi jelként tekintenék rá, hogy na megérte. De ha leadom, akkor lehet a sors jutalmát dobom el és maradok a posványban. Igaz a lelkem tiszta lenne, de nem tudom hogy megint mit ajánlana fel a sors.
Egyszer én is hagytam el pénztárcát és a megtaláló mindennel együtt adta vissza, én pedig megjutalmaztam, igaz nem anyagilag, mert nem fogadta el. De vajon velem is ilyen jó lenne a tulaj? Vagy egy köszi után elfelejtene?
Én egy percig sem gondolkodtam volna rajta, elraktam volna feltűnésmentesen mintha az enyém lenne, aztán mentem volna a dolgomra. Indok: Mert ilyen vagyok, kell és nekem semmi elônyöm abból ha visszaadom azt a rengeteg pénzt.
Lehet lepontozni nyugodtan:P
A 7 es és 8 as válaszolóval osztom a véleményem.
Nem vagyok álszent,elraktam volna.
Nem hiszem ha leadnám jobban járnék.
Itt most nem egy pénztárca vagy egy útlevél vagy egy kulcs csomóról van szó.
Ezeket adtam már le.
De a cikkben is emlitett kisebb összeget elraktam volna és mint ha mi sem történt volna🤷🏻♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!