Ápolatlan fiatal nő vizet kért az aluljáróban. Adtatok volna neki a sajátotokból?
Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 12:49
1/24 anonim válasza:
Odaadtam volna neki a nálam lévő flakonnal. Aki vizet kér, annak alap, hogy nem hagyom szomjazni.
2/24 anonim válasza:
Igen. Soha életemben nem adtam pénzt hajléktalanoknak, de egyszer egyik egy zsemlét kért a bolt bejáratánál, vettem neki aztán nagy boldogan megette.
3/24 anonim válasza:
Mennyibe kerül egy flakon víz? 40-200FT-ig szoktam látni. Ennyi pénzt nem sajnálok senkitől, odaadtam volna így a sajátomat. A legközelebbi boltban pedig vettem volna egy másikat magamnak.
4/24 anonim válasza:
Nem hordok magamnál vizet,de ha időm engedte volna, megkértem volna, hogy kísérjen el a legközelebbi boltba, és vettem volna neki.
5/24 anonim válasza:
Odaadtam volna neki az enyémet, én meg veszek egy új üveggel.
6/24 anonim válasza:
Istenitsük a magyar kormányt!
"Megszüntettük a hajléktalanságot!"
És a hajléktalan ellátókat,melegedőket is.... 😌
2014 nyarán 31 évesen megjártam a hajléktalanszállókat,melegedőket,alapitványokat.Ivóvíz,tea,napi 2-3szori étel,orvosi ellatás,ruha,mosási lehetőség mindig volt.
A szállókon a drogosokat/alkoholistákat nem viseltem el és rettegtem tőlük.Az éjszakáim mindig rosszak voltak,.
De ez hogy mindent leépítenek?!
7/24 anonim válasza:
# 6os vagyok.Én hajléktalanként se mentem volna vízért.
De forditott esetbe természetesen segitek.
Vízzel,étellel.
Sőt már nem hajléktananként budapesten volt akit bekisértem alapitványokhoz,elhelyezés ügyében
8/24 anonim válasza:
Vizet, kaját, ha van nálam, bármikor adok, ha azt kérnek. Pénzt viszont nem.
9/24 anonim válasza:
Nem. Ezzel csak tovabb huzom a szenvedeset, hagyni kell meghalni. Az a par nap mar nem szamit. Minek kinozni?
10/24 anonim válasza:
odaadtam volna a flakont, ami nalam van, magamnak pedig vettem volna egy masik uveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!