Iskolás korotokban volt, hogy alig vártátok a téli szünet végét, mert szerettetek volna visszamenni a barátaitokhoz vagy hiányoztak a tanárok vagy nem szerettetek otthon lenni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 22:18
11/12 anonim válasza:
Nem, én nem vártam egyáltalán. Szerintem senki sem.
12/12 anonim válasza:
Középsuli utolsó évében nagyon vártam. A tanárunk a mellettem ülő csajra hajtott, aki nekem is tetszett, azok a beszólások, egymás alá vágás, viták, hogy üljek előre... de jó is volt :) Félévkor már 5 tanár akart kirúgni a tűrhetetlen viselkedésem miatt, ami az igazgatónak abszolút tetszett, tehát legyőzhetetlen voltam :)
A legnagyobb poén a félévi osztályzat volt, mert nekem és egy eminens kiscsajnak példás lett a magatartásunk, amiért az osztály nyilvánosan kiröhögte azokat a tanárokat, azok meg csak bambán megtörve néztek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!