Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan tudnám megtalálni akár...

Hogyan tudnám megtalálni akár csak virtuálisan az egykori gimnáziumi osztálytársamat, aki egyben a plátói szerelmem is volt?

Figyelt kérdés

Adott egy fiatal srác aki a gimiben egy befelé forduló szerencsétlen lúzer volt, zéró önbizalommal, lelki roncsként élve. Ebben a reménytelen helyzetben végig szerelmes voltam az egyik osztálytárs csajba, aki talán nem is tudott róla, bár annyira szánalmas lehettem, hogy nem kizart hogy tudott róla.

Soha nem próbalkoztam nála, kerültem amennyire tudtam, talán túl feltűnően is.

A kínzó érzéseim gimi után elmúltak, és már csak fájó emlék maradt a lány akinél nem is próbálkoztam soha.

Találkozni nem szeretnék vele, de érdekelne hogy mi van vele, mert jelenleg azt sem tudom él-e még?

Facebookon csak későn regisztráltam, de egyáltalán nincs fennt, már sokszor rákerestem minden módon.

Más platformon sem jártam sikerrel, és szégyelleném megkérdezni a volt osztálytársakat. Egyszer mégis utánakérdeztem egykori barinőjénél, de nem kaptam választ. Zavar hogy azt sem tudom él-e egyáltalán, talán külföldön él, de semmit nem tudok róla

Ti hogyan keresnétek rá?

Van valami tippetek?

Ígérem hogy nem zaklatnám, gimiben sem tettem, most sem tenném, csak érdekel jól van-e?

2021. dec. 14. 18:36
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

20#

Hát nem is tudom, illetve lehet hogy azóta megváltozott ki tudja

Enyhén extrovertáltnak mondanám, de nem volt kifejezetten nagyképű menő csaj. Ugyanakkor alig ismertem, hiszen kerültem a társaságát, mert túlzottan fájt.

Olyan szinten vonzott amúgy hogy a hangjától is rosszul lettem (szinte)

A szomszéd településen lakott egykor, és teljesen nyomtalanul el van tűnve.

Az hogy most érdekel annak több oka van: egyrészt a kíváncsiság, hiszen én anno csak annyit kívántam tőle hogy legyen boldog élete, kíváncsi lennék így alakult-e

Másrészt éppen találkoztam egy (persze házas) nővel aki nagyon hasonlít rá, és persze eléggé vonzódom hozzá. De mivel ez csak egy üres idea, így megpróbálok leszámolni vele (mármint az érzéssel) szeretnék szembenézni önmagammal. Ehhez jönne jól ha találkoznák réges-régi nagy mulasztásom tárgyával, és akkor talán kiderülne hogy nem is igazán köt már vonzalom hozzá.

És akkor könnyebben kezelném a megismert nőhöz való érzéseimet.

De lehet elég volna ha csupán a neten találnám meg. Úgysem beszélgetnék vele, mert úgysem tudnák neki igazán mit mondani.

De most ti azt képzelitek hogy én zaklatnám őt?

2021. dec. 19. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!