Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan tudnám megtalálni akár...

Hogyan tudnám megtalálni akár csak virtuálisan az egykori gimnáziumi osztálytársamat, aki egyben a plátói szerelmem is volt?

Figyelt kérdés

Adott egy fiatal srác aki a gimiben egy befelé forduló szerencsétlen lúzer volt, zéró önbizalommal, lelki roncsként élve. Ebben a reménytelen helyzetben végig szerelmes voltam az egyik osztálytárs csajba, aki talán nem is tudott róla, bár annyira szánalmas lehettem, hogy nem kizart hogy tudott róla.

Soha nem próbalkoztam nála, kerültem amennyire tudtam, talán túl feltűnően is.

A kínzó érzéseim gimi után elmúltak, és már csak fájó emlék maradt a lány akinél nem is próbálkoztam soha.

Találkozni nem szeretnék vele, de érdekelne hogy mi van vele, mert jelenleg azt sem tudom él-e még?

Facebookon csak későn regisztráltam, de egyáltalán nincs fennt, már sokszor rákerestem minden módon.

Más platformon sem jártam sikerrel, és szégyelleném megkérdezni a volt osztálytársakat. Egyszer mégis utánakérdeztem egykori barinőjénél, de nem kaptam választ. Zavar hogy azt sem tudom él-e egyáltalán, talán külföldön él, de semmit nem tudok róla

Ti hogyan keresnétek rá?

Van valami tippetek?

Ígérem hogy nem zaklatnám, gimiben sem tettem, most sem tenném, csak érdekel jól van-e?

2021. dec. 14. 18:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Lehet azért nem találod, mert tanúvédelmi programban van benne. De a reálisabb az, hogy letiltott Facebookon.
2021. dec. 16. 13:19
 12/21 A kérdező kommentje:

11#

Letiltani nem tilthatott le, nagyon valószerűtlen.

Ugyanis facebookom csak 2019-től van rendesen, azóta van meg a mai profilom. Én pedig azóta keresem őt néha-néha eredménytelenül.

Namost hogyan tilthatott le ha nem is tudhatott a fiókomról?

Mivel amúgy sem adtam neki soha okot hogy ennyire féljen tőlem, ezért valószínűtlen hogy mihelyst kiderült hogy nyitottam egy face fiókot, máris megtalálta azt hogy láthatatlanná tegye magát előlem.

Abban sem vagyok biztos hogy lehet ilyet fb-n?

2021. dec. 16. 14:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nincs fent vagy inkognítóban van.
2021. dec. 16. 14:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon be lehet állítani amúgy, hogy például csak olyan tudjon megkeresni, akivel vannak közös ismerősök, vagy olyat is lehet, hogy ne lehessen bejelölni, vagy hasonló. De amúgy simán lehet, hogy 2019 óta kihozta neki ismerősajánlásként a te profilod, és akkor inkább letiltott.

Az én egykori plátói szerelmem is letiltott, pedig sohasem írtam rá, sőt be sem jelöltem, meg élőben sem szóltam hozzá sohasem, és később is lett Facebookom, mint neki, mégis tiltott. Onnan jöttem rá, hogy anno időnként ránéztem az adatlapjára, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy nem tudok rámenni.

2021. dec. 16. 14:42
 15/21 A kérdező kommentje:

Szerintetek azonnal letiltott mihelyst lettek közös ismerőseink?

Más osztálytársakat ugye megtaláltam, tehát lennének közös ismerősök. De én sosem zaklattam vagy ilyenek, tehát nekem sokkal valószínűbb hogy egyszerűen nincs fennt a facen

2021. dec. 16. 15:11
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Lehet picit beteg ötlet de magánnyomozót is próbálhatnál esetleg
2021. dec. 16. 21:16
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha az a kérdés h letiltott-e, akkor vmi kamu profilról keress rá, akár a közös ismerősökből valakinek az ismerősei között.

Sokan persze beállítják, hogy ismeretlennek ne adja ki a listát, de huszon-harminc emberből legalább 1-2nél tuti nyilvános.

2021. dec. 16. 21:44
 18/21 A kérdező kommentje:

Kamuprofil már rég megvolt, még a rendes profilom előtt rákerestem

Már akkor sem találtam. Azért volt furcsa amikor rendes profilról az ismerősei ismerőseként kerestem rá eredménytelenül.

2021. dec. 17. 00:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, en rakerdeznek a baratnoire. Szemmel lathatoan mar nagyon erdekel teged, szval ez a végső es biztos megoldás. Ha normalisak, akkor esetleg meg titokban is tartják
2021. dec. 17. 01:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Menő, extrovertált csajszi volt, sok ismerőssel, vagy kis csendeske? Ha az utóbbi, akkor simán lehet, hogy nincs is fent, legalábbis profilképpel, vagy dolgozik valahol az ország másik felében, és 4-5 munkatársán kívül nincs ismerőse, mert ő nem foglalkozik ezzel (esetleg törölte a régit, ha volt neki). Elolvasgattam a válaszokat. Nekem az a véleményem, hogyha régi barátnő sem mondott róla semmit, akkor a) vagy összevesztek és ő sem tudja, b) vagy megszakított minden régi arccal minden kapcsolatot c) zaklatták/zaklatják és akikkel még beszél, azok be vannak avatva. Nekem ismerős tűnt így el egy évre, ő elvonón volt pl., de lehet tanúvédelmi program, akkor simán élhet külföldön valahol és nem használhat közösségi oldalt. Viszont nem értelek: ha állításod szerint nem zaklatnád, akkor minek akarsz tudni róla ennyi év után? Ez valahol nem egy egészséges hozzáállás. Szerintem amúgy a nő nem is akarja, hogy tudjanak róla. Lehet, hogy viccből írta valaki Dubajt, de ki tudja... ha így keresném a pénzem, tuti én sem pletyiznék senki régivel, mert valaki úgyis elkottyintja, miből lett 100millás lakásom Pesten. Akkor gondolatod, hol lehet.
2021. dec. 19. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!