Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár elveszi a diáktól a...

Tanár elveszi a diáktól a mobilt órán, leteszi a tanáriba, de onnan ellopják-ki a felelős? Én már tudom a választ csak kíváncsi vagyok ki mit mond

Figyelt kérdés

Tehát a diák órán mobilozik, tanár elveszi azzal hogy nap végén visszakapja. Leteszi a tanáriba, onnan eltűnik, ellopják.

Ki a felelős? A diák, aki a házirend tiltása ellenére behozta a mobilt, vagy a tanár, aki elvette (erről már nem rendelkezik a házirend!!) és az ő őrizetében tűnt el...

A mobil egy új Samsung Galaxy, csekély 180.000-es új árral, és aki a felelős, az viseli a kárt.... ha a tanár, hát ő.

Na ki mit mond ki a felelős?

Mondom: az ügynek lefutott kimenete van már, megjárta az ügy a rendőrséget és az OH-t is, így tudom a választ, csak kíváncsi vagyok az itteni mindentudók mit szólnak.

2021. dec. 13. 09:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

" tanár (lenne)"

Na jó, elárulom a végét nem csak LENNE felelős a tanár hanem LETT is.

2021. dec. 13. 12:33
 12/29 anonim ***** válasza:
69%

És ez így a legelfogadhatóbb.

Amúgy a legjobb az lett volna, ha lenne valami széf az iskolában, ahol biztonságban le lehet tenni az értékeket.

2021. dec. 13. 12:36
 13/29 A kérdező kommentje:

Mondjuk a legjobb az lett volna ha a tanár jogszerűen jár el és nem tesz olyat amihez nincs joga. mert elvenni a mobilt na ahhoz nincs joga.

felszólítani a diákot hogy tegye el a táskába és szaktanárit adni, na ahhoz joga van. Joga lett volna....

2021. dec. 13. 12:43
 14/29 anonim ***** válasza:
44%
És a fogyatékos gyerek szerinted megijed egy szaktanáritól? Eleve semmi tekintélye nincs a tanárnak ebben az esetben, ha a gyerek elő meri venni a telót az óráján...kap egy szaktanárit, aztán 5 perc múlva megint ott van a kezébe a hülyegyereknek a mobil, vagy talàl más dolgot, amivel zavarhatja az órát.
2021. dec. 13. 13:40
 15/29 A kérdező kommentje:

"És a fogyatékos gyerek szerinted megijed egy szaktanáritól? "

nem, a gyerek magasból leszarja a szaktanárit. De ezt firtatni nem tartozik a kérdéshez. a kérdés az volt ki viseli a kárt. ennyi volt a kérdés és nem több.

2021. dec. 13. 13:45
 16/29 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező, te ki vagy a sztoriban?
2021. dec. 13. 13:48
 17/29 A kérdező kommentje:
én egy neutrális figyelő akinek igazából tök8 a kimenetele az ügynek, de azért kíváncsian figyel
2021. dec. 13. 13:52
 18/29 anonim ***** válasza:
10%
Sajnos a tanár viseli.....
2021. dec. 13. 14:08
 19/29 anonim ***** válasza:
79%
Nem sajnos, hanem nagyon helyesen! Eleve nem vehette volna el a telefont, ez ugyanis nincs benne a telefonozásért járó “szankciók” között, de ha már megtette, a minimum hogy vigyáz rá! Ha ez nem megy és a felügyelete alatt ellopják a telefont, akkor vállalja a következményeket is és fizesse szépen ki. Így járt.
2021. dec. 13. 14:14
 20/29 anonim ***** válasza:
85%

Jogos hogy a tanárral fizettetik ki

De azért remélem a szülők is elgondolkodnak milyen gyerekük van és nem ártana neki egy kis nevelés....

2021. dec. 13. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!