Tanár elveszi a diáktól a mobilt órán, leteszi a tanáriba, de onnan ellopják-ki a felelős? Én már tudom a választ csak kíváncsi vagyok ki mit mond
Tehát a diák órán mobilozik, tanár elveszi azzal hogy nap végén visszakapja. Leteszi a tanáriba, onnan eltűnik, ellopják.
Ki a felelős? A diák, aki a házirend tiltása ellenére behozta a mobilt, vagy a tanár, aki elvette (erről már nem rendelkezik a házirend!!) és az ő őrizetében tűnt el...
A mobil egy új Samsung Galaxy, csekély 180.000-es új árral, és aki a felelős, az viseli a kárt.... ha a tanár, hát ő.
Na ki mit mond ki a felelős?
Mondom: az ügynek lefutott kimenete van már, megjárta az ügy a rendőrséget és az OH-t is, így tudom a választ, csak kíváncsi vagyok az itteni mindentudók mit szólnak.
" tanár (lenne)"
Na jó, elárulom a végét nem csak LENNE felelős a tanár hanem LETT is.
És ez így a legelfogadhatóbb.
Amúgy a legjobb az lett volna, ha lenne valami széf az iskolában, ahol biztonságban le lehet tenni az értékeket.
Mondjuk a legjobb az lett volna ha a tanár jogszerűen jár el és nem tesz olyat amihez nincs joga. mert elvenni a mobilt na ahhoz nincs joga.
felszólítani a diákot hogy tegye el a táskába és szaktanárit adni, na ahhoz joga van. Joga lett volna....
"És a fogyatékos gyerek szerinted megijed egy szaktanáritól? "
nem, a gyerek magasból leszarja a szaktanárit. De ezt firtatni nem tartozik a kérdéshez. a kérdés az volt ki viseli a kárt. ennyi volt a kérdés és nem több.
Jogos hogy a tanárral fizettetik ki
De azért remélem a szülők is elgondolkodnak milyen gyerekük van és nem ártana neki egy kis nevelés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!