Ki a felelős azért, hogy a miskolci buszközlekedés ilyen kaotikus?
Figyelt kérdés
Egyik oldalról a kormányt mondják, hogy megvon a várostól majdnem mindent.
Másik oldalról meg a városvezetést, hogy ők felelősek a járatritkításokért.
Mi lehet ebből igaz?
Az mvk-nál korábban is voltak gondok, de úgy látszik most tetőzött.
2021. nov. 27. 09:30
2/12 anonim válasza:
Én szerintem nem olyan rossz a helyzet Miskolcon. Nekem sikerül eljutnom ahová akarok.
3/12 anonim válasza:
A kormány hiába vonja meg amikor az adott város megyének van saját bevétele! Ugye az adok egy része hozzájuk megy közvetlen… az hogy ennyire kaotikus az az ő saruk főleg…
4/12 nemaRendőrség válasza:
Mind a kettő.
A kormány elvont forrásokat a várostól,
a város meg inkább kampánycélra költi a pénzét meg zsebre teszi
6/12 A kérdező kommentje:
4-es igazad lehet.
Olyat is hallottam, hogy sokan mind a kettőt szidják.
2021. nov. 27. 12:28
7/12 anonim válasza:
Azért az összeomlástól messze van a tömegközlekedés, habár a szakadék felé tántorgás érezhető. Egyébként a kormány szerint a szoci városvezetés, a városvezetés szerint pedig a kormány a megszorításaival. Szerintem mind a kettőben van igazság, a probléma sokkal összetettebb annál, hogy egy felelőst jelöljünk ki, ahogy azt a politikusok csinálják pártállástól függetlenül.
9/12 anonim válasza:
Ja!
A kormány. A fővárosban is elszállt a Tarlós által hagyott 200 milliárd, miközben a kormány tolja a milliárdokat a fővárosnak.
A kormány az ország összes önkormányzatának az adóját kifizette.
De a liberális maffia síbolja az önkormányzati vagyonokat szétfele, teszik zsebre Bajnai/ DK maffia), de közben visítozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!