Tanár elveszi a diáktól a mobilt órán, leteszi a tanáriba, de onnan ellopják-ki a felelős? Én már tudom a választ csak kíváncsi vagyok ki mit mond
Tehát a diák órán mobilozik, tanár elveszi azzal hogy nap végén visszakapja. Leteszi a tanáriba, onnan eltűnik, ellopják.
Ki a felelős? A diák, aki a házirend tiltása ellenére behozta a mobilt, vagy a tanár, aki elvette (erről már nem rendelkezik a házirend!!) és az ő őrizetében tűnt el...
A mobil egy új Samsung Galaxy, csekély 180.000-es új árral, és aki a felelős, az viseli a kárt.... ha a tanár, hát ő.
Na ki mit mond ki a felelős?
Mondom: az ügynek lefutott kimenete van már, megjárta az ügy a rendőrséget és az OH-t is, így tudom a választ, csak kíváncsi vagyok az itteni mindentudók mit szólnak.
"majd apuci vesz neki másikat"
Hát pont ez a kérdés hogy új mobilt apucinak kell-e vennie vagy a tanárnak.
" A gyereken verném el a port."
Hát pedig nem rajta fogják, ennyit elárulok.
Uis a házirend a mobilozás tilalmát tartalmazza, de az elvételről nem rendelkezik...
ellenben rendelkezik a házirend megszegésének szankcionálásáról, mely szaktanári igazgatói stb-ismerjük. ezzel élhetett volna a tanár jogszerűen. Amivel ehelyett élt, az nem jogszerű.
A fiamnak én abszolút nem engedném hogy telefonozzon órán
Bár általánosban szükségét sem látom, főleg annak, hogy magával vigye.
Én kiba.szott pipa lennék ha ellopnák, viszont biztos, hogy nem kapna másikat a gyerekem.
Majd megtanulja ő is hogy órán nincs telefon!
A tanárra nem haragudnék amiért elveszi. Megérteném.
Gondolom a tanárral fogják kifizettetni, viszont nem hibáztatnám őt.
A tanár.
Nálunk ping-pong ütővel volt hasonló. Az osztályban ping-pongoztak ketten a padon. Ezért az egyik tanárnő elvette az ütőket. És aztán valahogy eltűntek... Tisztára pánikba volt esve a tanárnő.
Amúgy nekem mindig is abszurd volt, hogy ha a gyerek rajzolgat órán, akkor a ceruzáit s a radírját senkinek se jutna eszébe elvenni, de ha telefonozik, az már főbenjáró bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!