Azt a fiút húztam ki karácsonyra, aki mindig piszkál! Mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Utáljuk egymást.2021. dec. 10. 12:09
11/28 anonim válasza:
I know we hate each other but it's christmas.
13/28 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:D
2021. dec. 10. 13:49
14/28 anonim válasza:
A bögre jó, csak ne felejts el bele szrni.
15/28 anonim válasza:
10-es, ez haláli:DDDDDD
Amúgy én is egyszer kihúztam azt a srácot, akit a legjobban utáltam (ő is engem) a gimiben, egymást meg tudtuk volna fojtani egy kanál vízben. Én elcseréltem egyik fiúval (ő is utálta, kb. mindenki utálta), de a srác mivel anyum barátnőjének a fia volt, így megtette ezt a gesztust,és köcsögkének ő ajándékozott.
16/28 anonim válasza:
Még egy szavazat a semleges ajándékra. Minél személytelenebb, annál jobb, annál inkább érezni fogja, hogy nem törődsz vele, hogy mit szeret, de megsértődni sem lesz oka. Pl gyertya plusz csoki.
17/28 anonim válasza:
Ihletet kaptam a 15.választól:vegyél neki köcsögöt.
19/28 A kérdező kommentje:
XDD
Köszönöm a válaszokat majd valami olcsó sz*rt veszek neki:DD
2021. dec. 10. 19:21
20/28 anonim válasza:
Vegyél egy fehér bögrét, és írd rá alkoholos filccel, amit előbb írtak, de ezt igenytelenul xDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!