Azt a fiút húztam ki karácsonyra, aki mindig piszkál! Mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Utáljuk egymást.2021. dec. 10. 12:09
1/28 anonim válasza:
Vicces tusfürdő
Toll,aminek a tetején ez van💩
2/28 anonim válasza:
Velem is mindig ez volt. Cseréld el mással azt csá
3/28 anonim válasza:
Itt a tökéletes alkalom, hogy megvicceld, nehogy elcseréld. Vegyél neki egy méretes kékerest, de abból is feketét.
4/28 anonim válasza:
Szerintem ne vicceld meg, a karácsony nem arról szól!!!
Ha nem a szerettetről!!!
Ajandék javaslalatok: bögre, fejhallgató, táblás csoki, gumicukor.
5/28 anonim válasza:
Valami nagyon olcsó dolgot vennék neki. Pl van a Pennyben a pénzároknál az a nagyon kicsi és olcsó csoki, ami nem tudom most hogy van, de régen még 100 forint se volt, valami 25 vagy 50 talán, de azóta már biztos drágább.
6/28 anonim válasza:
Ha valami vacakot vagy bántó dolgot adsz neki akkor még jobban el fog mélyülni az utálat köztetek. Én inkább vennék neki valami normális dolgot.
7/28 anonim válasza:
Egy "Ezt a szar bögrét kaptam karácsonyra" feliratú bögrét vennék neki vagy egy vicces tusfürdőt, valami bunkót.
8/28 anonim válasza:
Valami személytelen, basic dologgal letudnám az egészet. Mondjuk tusfürdő összeállítást, random bögrét vagy ilyesmit. Ebből nem nagyon lehet sértődés, neked sem kell ezen pörögnöd és kész.
9/28 anonim válasza:
Attól még, hogy más szemét, neked nem kell annak lenned.
Konkrét ötletem nincs, hogy mit kéne. De olyat vegyél, amit bárki másnak is vennél.
10/28 anonim válasza:
Csináltass neki egy bögrét amire irasd rá hogy tudom utáljuk egymást de karácsony van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!