Hogyan írjak verset karácsonyra? Ismertek oldalt, ahol találok ilyen verseket tanárnak? Az osztályfőnökömnek kellene verset írni a karácsonyi húzásra, de hiába próbálkozok, nem sikerül. Próbáltam már az interneten keresni, de eddig sikertelenül.
Üdvözöllek Jóbarátom!
Buta ünnep a karácsony.
Ezért is az a tanácsom,
Ne ünnepeld a Harácsonyt!
Töf-töf!
Keresel egy verset, és átköltöd. Valahogy így:
Üdvözöllek Jóbarátom!
Jó kis ünnep a karácsony.
Ezért is az a tanácsom,
Ünnepeld meg a Harácsonyt!
Inkább: Karácsonyt. Töf-töf nélkül. :)
Írjál róla még valamit: mi a hobbija, mit szeret csinálni, hogy néz ki, milyen jellemző ruhadarabokat hord, van-e szójárása, bármi, ami jellemző rá, vagy az óráira, stb.
Mert, gondolom, olyan vers kéne, hogy ne legyen egyből egyértelmű, hogy róla szól, de azért rá lehessen jönni belőle, nem? Vagy milyenre gondolsz?
Köszönöm szépen a válaszokat!
A tanár úr szeret focizni, fizika és matek tanár. Van családja, de sajnos nem ismerem nagyon, mert csak heti 2-szer van vele órám és ráadásul idén lett az osztályfőnököm. Sajnos nem szeret magáról nagyon beszélni..
Én húztam a tanárurat
Versemen talán sír talán mulat
A legjobbat hozom ki magamból
De nem tudom néz e krimit, Calambót
Vagy hogy mit írhatnék bele
Hogy büszke lehessek a versre
Nem ismerem igazán
De ennek vigaszán
annyit tudok-
hisz néha be kell adni valami üres papírt
Fizikát és matekot tanít
Ha az unalom be akarna idejébe szökni
A tanárúr talán focizással tölti
Kellemes karácsonyt kívánok hát
Sok sok sört bort pálinkát!
(Remélem nem késtem el a verssel! ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!