Mit vegyek karácsonyra az ének tanáromnak?
Hangvillája biztos van. :) Szerintem valami karácsonyit: karácsonydísz (asztalidísz, vagy fára való), gyertya (illatgyertya), gyertyatartó, édesség (akár karácsonyi), vagy állíthatsz össze egy kis csomagot, amibe pl. ezek vannak. Attól függ, mennyit szánsz rá.
Esetleg felénekelhetsz egy karácsonyi dalt, és lejátszhatod neki (ettől én tutira meghatódnék), elküldheted e-mailben neki.
Vannak jópofa ajándéktárgyak is, amik zenével kapcsolatosak, ha budapesti vagy, biztos van a belvárosban ilyesmi volt: gyertya, amin hangjegyek vannak, vagy kottás esernyő, ilyesmi.
Szerintem eleve az, hogy adsz valamit, a gesztus nagyon szép dolog, örülni fog bárminek!
(Én évekkel ezelőtt, mikor zongorát tanítottam, a kis tanítványom maga készített gyertyatartót, kicsit csálé lett, de annyira jólesett, imádom, megvan a mai napig, nagyon meghatódtam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!