Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Más iskolában is ilyenek a...

Más iskolában is ilyenek a gyerekek?

Figyelt kérdés
Próbálom röviden: a tanárral szemtelenkednek, visszapofáznak, szófogadatlanok, semminek sem örülnek: ma pl. hiszti volt, hogy miért ilyen olyan a Mikulás csomag.
2021. dec. 6. 11:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%
20. Már ékírással is találtak olyan feljegyzést, hogy a mai generáció így meg úgy :'D
2021. dec. 6. 16:06
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

#21 Igen én is olvastam mostanában. Aztán hogy ez most mennyire hoax.

Nagyanyáink is így voltak.

Különbség azért annyi hogy internetes nevelés 20 évvel ezelőtt nem volt.

(Mi az az internetes nevelés? Gyerek otthon ül és nyomogat valami digitális sz@rt, szüleivel nem kommunikál, sőt szinte senkivel se kommunikál.)

Szerintem ez most jóval nagyobb kihívás mint előtte bármikor.

Sajnos a szülők hibája nagy részben hogy ez előállt, de annyiban viszont nem az övék hogy bizony ezt a tudatos szülők se tudják teljesen kontroll alá vonni bárhogy igyekeznek. Szóval a gyerek el tud veszni ott is ahol nagyon igyekeznek embert faragni belőle.

Ráadásul a tanároknak csak kötelességeik vannak a diákoknak meg csak jogaik. Semmilyen eszköz nincs egy tanár kezében. Nulla. Beír valamit? Nagy cucc? Kit érdekel? Beszélget az igazgatóval? 30 osztályból minden nap egy gyerek? Szuper! És akkor mi van ha beszéltek? Másnap szembeköpi a tanárt.

Kirúgni nem rúghatják.

Mikulás csomagon megy a hiszti.

Király. Csak mert ez nem volt eddig így. Mi soha semmit nem kaptunk.

Fiamék se kaptak semmit. Nem mint ha hiányozna.

Azon rugózni hogy nem volt benne legalább 2k édesség...

Szerintem télapó csomag se kellett volna...

Tanárok fizetésére nincs pénz, majd télanyó csomagra lesz.

Sok iskolában a fűtés is komoly gond. Budapesten is.

Nem egyszer van hogy addig húzzák halasztják a gázszámla befizetését hogy a végén kikapcsolják aztán kabátos tanítás van...

2021. dec. 6. 18:07
 23/24 anonim ***** válasza:
83%
Unokaöcséméknél ma kinder meg nutella b-ready stb. volt ma a csomagban pedig kb legalja kőbányai iskola.
2021. dec. 6. 18:52
 24/24 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó: azt legalább tényleg szeretik! Az ajándéknak sem az az értelme, hogy adjunk valamit, hanem az, hogy örömöt okozzunk. A gyerekek pedig őszinték még. Ha örülnek, akkor tényleg örülnek.
2021. dec. 6. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!