Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Más iskolában is ilyenek a...

Más iskolában is ilyenek a gyerekek?

Figyelt kérdés
Próbálom röviden: a tanárral szemtelenkednek, visszapofáznak, szófogadatlanok, semminek sem örülnek: ma pl. hiszti volt, hogy miért ilyen olyan a Mikulás csomag.
2021. dec. 6. 11:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Csokiszelet*
2021. dec. 6. 13:05
 12/24 anonim ***** válasza:
8%
Szaloncukor gondolom a legolcsóbb, valami béna ízben, nálunk általában gesztenyés volt, a csoki szelet meg kapucíner, senki se szerette… Ha ugyan ez a felállás, akkor ja, elég béna még mindig.
2021. dec. 6. 13:18
 13/24 A kérdező kommentje:
Szerintem örülni kéne, hogy egyáltalán kap valamit, valaki semmit sem kap.
2021. dec. 6. 13:28
 14/24 anonim ***** válasza:
19%

Ha nem eszi meg mert nem szereti akkor az egy gyereknek egyenlő a semmivel.

Miért kéne örülni valaminek amit nem szeretünk? Én sem örülnék egy tál tengergyümölcsének csak azért mert más éhezik.

2021. dec. 6. 13:35
 15/24 A kérdező kommentje:
Látom, nem érted mi bajom van, akkor viszont menj akkor innnen.
2021. dec. 6. 13:42
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Hát igen előfordul, bár sok helyen a tanárt se kell félteni, ezt úgy mondom hogy felnőttoktatásba járok, és van pár elég bizarr is. (az egyik beszámolt róla hogy rabolták el az ufók)
2021. dec. 6. 14:13
 17/24 anonim ***** válasza:
69%

Tanár vagy ilyen nyelvtani megfogalmazással? :D

Én értem a problémád, de a gyerekek ilyenek. Nem fognak örülni olyan dolgoknak amit nem szeretnek csak azért, mert valahol falun másnak meleg étel sem jut.

A szemtelenség megint más kérdés, az már az otthoni minta.

A párom unokaöccse is nagyon szar negyedéves értékelést kapott, küldték több vizsgálatra, de a szülők szerint a tanár a hülye. A gyerek ezt hallja otthon, ő úgy véli jó ahogy van, mert a tanár hülye, minek is törje magát jobban. És fehér családról beszélünk.

Ergo magát a problémát értem, én csak a béna télapócsomagokba kötöttem bele, mert az nekünk is mindig csalódás volt egyetlen év kivételével amikor új szmk-s szülő lett az osztályba és akkor egyetlen egyszer nyolcadikban kaptunk egy normális bögrét valami ehető csokival ami azóta is megvan.

2021. dec. 6. 14:17
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

#16 hogyne lennének tenyérbe mászó tanárok is. Nem fizetik meg őket nem lehet válogatni. Azt veszik fel aki dolgozni akar és pont.

Többnyire nem a tanár a hibás azt azért lássuk be :)

2021. dec. 6. 14:51
 19/24 anonim ***** válasza:
88%
18. Amíg azt nézi mi van a lapra írva addig nem zavar, viszont ha kapok egy karantét és beírja a dogára az egyest úgy, hogy ott se voltam az már eléggé bajos(és ő ezzel nem tud mit kezdeni ha szóvá teszem).
2021. dec. 6. 15:00
 20/24 anonim ***** válasza:
84%
Mai kölykök nagyon rosszak.
2021. dec. 6. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!