Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A 16 éves fiamat mindig...

A 16 éves fiamat mindig piszkálják az osztálytársai, hogy nincs neki barátnője, meg, hogy még szűz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 15:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Attól még tanulunk is hogy szeretünk szórakozni. Szórakozás nélkül nem leszel sikeres ember sosem. Hozzá tartozik az élethez. Szerintem csak irigykedsz. Biztos szűz vagy, és azért. Nem mersz élni, rossz lehet. Itt nagyon fura emberek vannak. 17F
2021. dec. 2. 21:12
 22/22 anonim ***** válasza:
94%
21. Bogaram, 30 éves nő vagyok és vőlegényem van. Anno amúgy nálunk az ilyen mentalitással rendelkezőķ pont hogy nem az "érdekel is a tanulás" réteg volt. Képzeld, én is buliztam egy csomót, főleg középiskola végén és az egyetemen, de sosem ez volt csak a fontos. Főleg nem annyira, hogy a másikat cikizzem, mert juj kevesebbet jár el, esetleg még nem volt senkivel.
2021. dec. 2. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!