A 16 éves fiamat mindig piszkálják az osztálytársai, hogy nincs neki barátnője, meg, hogy még szűz. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 15:08
11/22 anonim válasza:
Én 30 vagyok, de nálunk megesett, hogy cikizve lett 1-1 fiú vagy lány. De ez csak a gyerekek saját butasága volt.
12/22 anonim válasza:
#6: ahogy látod, igazam lett, te nagy ember ;)
Mások az arányok, mindenhol vannak gyökerek, meg eljátszok párszor, de hogy állandóan ezzel csesztessék 16 évesen csak ilyen szellemi színvonalra vall. Gondolom cigányok, a kérdező fia meg nem, és lehet érdekli is az adott szakma, a többiek meg csak melegedni vannak benn.
13/22 anonim válasza:
Hát ez mondjuk tényleg elég gáz. Én is már a nyáron férfi lettem két csajjal is voltam. És aztán az egyik a csajom is lett. Minden suliban lenézik az olyat mint a fiad. Bulizni, inni, csajozni. Ilyen a férfi. 17F
14/22 anonim válasza:
12. Egy példára alapozol,gondoltam. Egyébként azt vágod,hogy mi dönti el,hogy szakmát tanuljon először,vagy menjen el gimibe egy gyerek?
Például
15/22 anonim válasza:
#13 Már megbocsáss, de ez egy igazi primitív, ostoba, bunkó hozzászólás.
16/22 anonim válasza:
#13 ezzel vajon a lány is ennyire dicsekszik? :)
17/22 anonim válasza:
13. Buli, pia, csajozás. Aztán a többség, aki szerint ennyi az érték lesz az 10 év múlva, aki jön fel ide sírni, hogy a szemét nőknek nem kell, mert mind pénzéhes, (értsd: a tanult, okosabb pasik kellenek) aztán én le sem érettségiztem, moslék munkám van,primitív vagyok stb.
18/22 anonim válasza:
17-es vagyok: máskép fogalmazok. Ezzel a mentalitással ami neked van, hát 80%-ban semmire sem fogod vinni. Ez a tini leányok egy részének még lehet vagány, de aztán nem lesz az. Egy 20 év feletti magára valamit is adó nő az ilyeneket elkerüli messzire, mert erre a mentalitásra kapcsolatot nem lehet építeni. Főleg azért, mert a középiskola is egy lépcsőfok arra, hogy később hogyan alapozzátok meg a jövőtöket. Aki most elcseszi, annak nehezebb lesz.
19/22 anonim válasza:
17
Nem ők szoktak itt sírni hanem az aggszüzek.
20/22 anonim válasza:
Meg az incelek. Azért mert most van nője, ezzel a mentalitással, ha megmarad nem bizti, hogy lesz 10 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!