Veled az osztálytársak első és második osztályban hogyan viselkedtek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 16:01
11/14 A kérdező kommentje:
10-es
Te most kire célzol, ki írt Neked privátot?
2021. nov. 10. 10:27
12/14 anonim válasza:
Akkpr egy visszahuzodo szep kislany voltam, aki nem tudta magarol. Tobbseg bekenhagyott, a maradek pedig baratkozni akart velem.
13/14 anonim válasza:
Minimális dolgokra emlékszem, de szerintem jó volt, jól éreztem magam, boldog voltam.
14/14 anonim válasza:
Engem kiközösítettek. Volt két lány, akikkel barátkoztam, de igazából ők is mindig kigúnyoltak.
Az volt a legrosszabb, amikor azért szekáltak mert hogy fehér a bőröm. (Mintha nekik nem az lett volna...) Ezért elkereszteltek vámpírnak.
Meg én sokkal félénkebb voltam, sok dolgot nem mertem megcsinálni (ugorj le a mászókáról, stb.) és ezért ijedősnek neveztek.
Az osztályfőnök meg egyenesen kipécézett engem.
Szóval nem kötnek jó emlékek ehhez a két évhez.
Aztán sulit váltottam, és ott már sokkal jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!