Ez égés volt, hogy az első találkozáskor, esti gimiben jó napottal köszöntem, az osztálytársaknak?
Figyelt kérdés
A legidősebb osztálytárs negyven valahány éves. Én meg húsz éves se vagyok.2021. szept. 2. 17:08
A kérdező szavazást indított:
Égés volt
Nem volt égés
29 szavazat
1/4 anonim válasza:
Azért gondolom nem negyvenesekből áll az osztály, a többség hozzád van közelebb korban, ezért nem túl szerencsés, de gáznak nem mondanám.
Amúgy ez már nem az alsó tagozat, holnap már senki nem fog rá emlékezni, mert lényegtelen.
2/4 anonim válasza:
Én is esti gimis vagyok , hidd el, a normális negyvenesek semmivel sem jobbak mint a huszonévesek :D Esetenként még lököttebbek is. Tök mindegy, elsőre hogy köszönsz, szerintem észre sem vették, de amugy a tegezödés szokás estin még a tanárokkal is.
3/4 anonim válasza:
Szerintem senkit sem érdekelt, hogy köszöntél.
4/4 anonim válasza:
Estin magasról szarik rád mindeni a kutyát se érdekel az se élsz-e vagy halsz.
Most fejeztem be egy estit.
A 90%nak a nevét se tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!