Iskolás gyermeked mennyi idősen tartotta az első születésnapozást, amire át hívta az osztálytársakat?
Nekem már oviban is volt szülinapi bulim, szerintem olyan 8-10-en votunk rajta.
Elsőben is tartothattam bulit, szintén 8-10 fővel, engem is beleértve.
3-as vagyok. Kb 80 nm^2 volt a lakás, de voltam hasonló létszámú bulin 2 szobás panelban is.
Az én szüleim se ismerte a többi szülőt, de gondolom, mivel sose meséltem abnormális dolgokat a napomról, nem tartották problémásnak az osztálytársaim se.
2. osztály végén, de már 9 évesen volt az első és utolsó ilyen alkalom.
A házunkban volt, ami földszint + 2 emelet + közepes méretű kert.
13-an voltak a lányomon és rajtunk kívül.
Snapchat: piria07
Neked mióta van gyereked? A múltkor még tizenéves voltál....
Kerdezo,
Nalunk is ez volt a helyzet, siman megtartottuk, ha jol emlekszem osszesen 10en voltak a gyerekek. Nem kell ehhez a szuloket ismerni.
hívja csak, nekem már oviban is volt zsúrom, akkor mondjuk még inkább csak 3-4 vendéggel, gondolom ilyen picikből nem akart anya többre vigyázni, suliban ilyen 10-12 vendég volt a maximum (az osztálytársak plusz egy-két másik gyerek, máshonnan)
nálunk az volt a rend, hogy mi, gyerekek bent buliztunk a szobámban, a tortát kinn ettük meg a konyhában (ilyen egybenyitott nappali-konyhát képzelj el), a felnőttek közül, aki maradt, azok a kanapén üldögéltek, dumáltak.
szerintem nem gáz, ha nem ismered a szülőket, nálunk a legtöbben csak letették a gyereket és mentek tovább, de anya mindig csinált egy kis frissítőt meg rágcsálnivalót a szülőknek is, mindenkit megkínált, aztán akinek nem volt sietős dolga, rendszerint ott ragadt :) (ez akkor is jól jön, ha a gyerek az istennek se akar előkerülni a játékból és hazamenni, mindenki türelmesebben várakozik így)
egy szülinapi buli mindenképp segít a lányodnak még jobban beilleszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!