Meg láttak a tanáraim hogy vagdosom magam, kötelezi valami őket hogy elmondják szüleimnek ?
Lessz ebből bármi bajuk a tanároknak hogyha nem mondjak el a szüleimnek hogy bántom magam?
17F
Ha külön megy pszichológushoz, iskolán kívül akkor igen, ez így van,
Az iskolába szólnak a szülőnek, ott a gyermek védelme a lényeg, nem a lelki világa és a titkai.. sőt az iskola pszichológus behívhatja a szülőket és kellemesen cseveghetnek erről mind, együtt.
De akkor ez a kötelezettségük hogy szóljanak ?
Vagy csak akkor kell szólni hogyha akarnak ?
Bármilyen pszichológust most figyelmen kívül hagyva, szülő és pedagógus között akkor kötelező erről beszélni vagy sem ?
Tudom elég értetlen kérdés de fontos lenne nagyon
Tudom, nem válasz a kérdésre, viszont vannak olyan szülők, akik nem feltétlen empatikusan reagálnak ilyen helyzetben, szóval a tanároknak ezt is figyelembe kéne venni...
Szóval én megértem, ha a kérdező nem akarja, hogy otthon tudják.
Ha nem szólnak, akkor nem szólnak.
Nem történik semmi, de szerintem erre nem sok az esély, mert kötelességük jelezni.
Nekem, amikor először észrevették, nem szóltak. Leültek velem beszélni, utána jobban odafigyeltek rám.
Amikor látták, hogy vannak újabb sebek a kezemen, akkor szóltak.
Valószínűleg azt vették először figyelembe, hogy lehet, csak a figyelmüket akarom, és ezért nem rögtön a szüleimnek szóltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!