Elmondjam a szüleimnek, hogy sportfogadásból élek?
Mégsem az én világom a mérnökinfó.
Nem vagyok milliárdos, de a most már lassan egy éve tart, és jobban keresek, mint egy programozó. Volt bukószéria is.
Hitelekbe nem akarom verni magam, nem is fogom.
Azt tudom tanácsolni hogy arra helyezd a hangsúlyt hogy rájöttél hogy rossz választás a műszaki irány, boldogtalan lennél, keresed még a helyed az életben.
Csak utána kezd el hogy "amúgy nézzétek, teljesen korrekten meg tudok élni belőle mert ez és ez a szisztéma szerint tartósan ekkora profitom van" és kezd el magyarázni a matekos részt is benne, hogy tudatos legyen hogy azért teszel valamire mert a képlet azt adja ki, és nem azért mert bírod c Ronaldót.
Ha nem is mérnökinfót, de valami szakmát végezz el, mert egy érettségi a mai világban kevés, hiába vagy el a fogadásokból. Nekem is több ismerősöm csinálja, néha bejön, néha nem, inkább csak zsebpénznek fogják fel, megélhetésnek nem mernék, mert elég nagy a kockázat.
Nekem nem az cseszné a csőröm, hogy ebből élsz, hanem hogy otthagytad a sulit vagy akkor tanulnál olyat, ami érdekel, mindegy mit, csak legyen egy szakmád is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!