Elmondjam a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Az öcsém, aki 14 éves, lesmárolt egy 17 éves csajt. Ennyire fiatalon ez oké? Én 16 voltam, amikor először csókolóztam, most 17 vagyok.2021. aug. 24. 12:05
1/16 anonim válasza:
öm haver melyik században élsz?
már 14 évesek nem csak csókolnak de dugnak is...
2/16 anonim válasza:
Szerintem ne szólj a szüleidnek,inkább beszéld meg az öcséddel . Ez most egy csók volt oké ,nem olyan komoly ,de ne menjenek tovább.De ez csak ez én véleményem.
3/16 anonim válasza:
Az én szememben -és ahogy olvasom a tiédben sem- oké, de rengeteg olyat ismerek aki szerint normális lenne. Sokan gondolják fiatalon, hogy "érettebbek a koruknál" és ők már mindent megtehetnek, de szerintem ez nem így van, sokszor ez idegesítő is.
Szerintem hagyd az egészet, és ne foglalkozz vele. A szüleid sem tudnak vele mit tenni, legfeljebb a tesóddal lesz rosszabb a kapcsolatod, ha ez miatt leszidják.
[Bár a lányt sem értem. Szerintem te sem tudod elképzelni, hogy valamit csinálj egy öcséd-korabelivel.]
4/16 anonim válasza:
Hát fel vagytok világosítva?😀 ha nem akkor mindenkép szolj a szüleidnek, hogy volt egy csók és beszéljétek át, de nyugi nem negatív az, hogy 14 évesen csókolozik😀
5/16 anonim válasza:
Azért gáz hogy egy 17 éves csaj bukik egy 14 éves fiúra...
6/16 A kérdező kommentje:
Igen, "fel vagyunk világosítva".
2021. aug. 24. 12:38
7/16 anonim válasza:
Na és ha csókolozott mi van akkor !!
Majd ha dugnak is akkor kérdezz!
8/16 anonim válasza:
Miért kéne elmondani? Csak csókolóztak. Nem nagy ügy. Meg egyébként sem tartozik ez másokra.
9/16 anonim válasza:
Most akkor az zavar, hogy ocsed lepipalt?
10/16 anonim válasza:
Ezzel nincs baj szerinetem. Ha egy 17 éves srácot csókolt volna meg, na akkor már lehet lenne miről beszélgetni. De a nőkhöz vonzódik, bejönnek neki az idősebbek, nem egy 7 évessel történt az a csók. Szerintem minden téren korrekt dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!