Lányok, mit gondolnátok egy ilyen csoporttársatokról?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy amíg volt az online oktatás, addig kb. napi szinten beszéltetek egy fiú csoporttársatokkal Facebookon, viszont amióta jelenléti oktatás van, szinte feltűnően kerül titeket a srác (kerüli a szemkontaktust, terem másik végébe ül le, nem beszélget veletek egyáltalán)2021. okt. 21. 12:55
1/8 anonim válasza:
Tudomásul venném, hogy nem kíváncsi rám és nem foglalkoznék vele.
2/8 anonim válasza:
Semmit, nem akar beszélgetni, nem foglalkoznék vele.
3/8 anonim válasza:
Talált mást, csak hülyített, semmit sem akar tőled, élőben mégsem jössz be neki stb.
5/8 anonim válasza:
Nagyon sok ember van, akinek online könnyedén megy a beszélgetés/ismerkedés, de amint személyesen kell beszélni az illetővel nincs hozzá mersze. Szerintem ha fontos számodra, beszéld meg vele, hogy ez a helyzet áll-e fenn. Legalább te is tudni fogod, hogy hányadán álltok, és talán a kapcsolatot is tartjátok majd továbbra is. Ha mégsem ez a helyzet, legalább tudod majd, hogy felesleges rajta agyalnod.
6/8 anonim válasza:
de facebookon ugyanúgy beszélget tovább vagy az is megszakadt?
7/8 anonim válasza:
Játszotta el ezt már velem két ember, szóval valószínűleg arra gondolnék hogy mondtam valamit ami miatt besértődött, mint az a kettő régen. Tenni meg nem tennék semmit, ha nem akar beszélni velem, csak duzzog akkor szíve joga, csinálja ha jól esik neki.
8/8 anonim válasza:
Ha fontos számomra az illető, akkor mindenképp megpróbálnám megbeszélni vele a helyzetet, elsősorban személyesen. Ha erre nem vevő, akkor inkább nem foglalkoznék vele többet én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!